Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ferit tényleg megműtötte 404?

Ferit tényleg megműtötte 404?

Figyelt kérdés
Azért elég furcsa,hogy valaki talál valami kütyüt a köldökében és nem az orvoshoz megy,hanem valami vadidegenhez,akiről csak egy fórumon hallott,hogy megműttesse magát...Egyáltalán 404-nek mi a foglalkozása,hogy földönkívüli technológiát szed ki az emberek köldökéből?
2011. aug. 14. 22:19
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
2%

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__21..

Ez 404 implantátuma volt ? Vagy vidékre is feri után jönnek :(

2011. aug. 14. 22:46
 12/44 anonim ***** válasza:
44%

. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,

. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,

. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,

. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,

. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}

. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}

. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./

. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./

. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./

. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/

. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}

. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../

. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../

. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”

. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\

. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__

,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,

. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`

2011. aug. 14. 23:07
 13/44 anonim ***** válasza:
71%

Nem akarok kötekedni, de ha megnézed ezt a linket (kérlek nézd meg) itt láthatod, hogy rengeteg ember fordul egészségügyi panasszal a GYIK-hez a helyett hogy kórházba mennének vagy orvostól kérnének tanácsot: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg

Így nem értem a Feri miért lenne ezek közül az emberek közül kivételes eset.

Ha Feri elmegy egy orvoshoz a kórházba, az ugyan olyan idegen lenne neki mint 404.

404 orvos volt, azt nem tudom milyen orvos, kérdezd meg tőle.

2011. aug. 14. 23:14
 14/44 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló,ez más.Az teljesen más,ha kórházba megy.Lehet,hogy az orvos is idegen neki,de az orvos nem az interneten ajánlja fel,hogy menjen el vele egy helyre és kiszedi a kütyüt a köldökéből.
2011. aug. 14. 23:24
 15/44 404 ***** válasza:
87%

Kedves levesmártás!

Miért bízott meg bennem Feri? Miért nem ment a kórházba? Miért bízik meg Feri idegenekben a gyakorin? Levesmártás Te olyan kérdést tettél fel ami Feri kérdésére szint úgy igaz. Te miért bízol abban hogy egy velem kapcsolatos problémát a gyakorin feltett kérdéseddel meg tudsz oldani? Te miért bízol meg itt az emberek válaszában, ahelyett hogy személyesen engem kérdeznél meg ha bajod van velem? Mi közösen jobban meg tudjuk oldani a problémát ha valami bajod van velem, mint idegenekkel a gyakorin.

Ha Ferit nem érted meg amiért idegenektől kér segítséget mint sem az orvosától, akkor te se idegenektől várj segítséget ha rólam kérdezel, hanem tőlem. Nyugodtan mond el mi a problémád velem, szívesen meghallgatlak, békés természetű vagyok velem mindent meg lehet beszélni, nem harapok levesmártás. Rendben? :)

2011. aug. 15. 01:00
 16/44 A kérdező kommentje:

Kedves 404!

Nekem semmi bajom sincs veled.Csak szerintem ez a "műtétes" dolog olyan,mint amikor egy idegen felajánlja egy kisgyereknek,hogy hazaviszi,aztán mégsem...Csak ebben a történetben nem azt ajánlják fel,hogy hazaviszik,hanem hogy megműtik.

De nem ez volt a kérdés lényege.Tényleg megműtötted Ferit vagy ez is valamilyen kitaláció?

2011. aug. 15. 01:12
 17/44 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem erről a 404-Feri párhuzamról a Hannibal című film jutott valamiért az eszembe.
2011. aug. 15. 01:24
 18/44 404 ***** válasza:
84%

Feri nem kisgyerek. Feri felnőtt, ép elméjű, tiszta tudatú férfi aki következetesen és logikusan gondolkodik. Igaz, hogy már nem vagyok orvos, de annak érzem magam mert letettem az orvosi esküt. Az engedélyem el tudták venni, de az esküt mélyen a szívemben őrzöm és ezért lelkiismeretesen segítek annak aki kéri.

Ferinek egészségügyileg nem volt súlyos kimenetelű panasza, egészséges életerős szervezete van, ezért nem is csodálom hogy kiválasztott lett. Egy ideig nyugta lesz tőlük, de előbb-utóbb sajnos meg fogják találni, valamikor évek múlva, hiszen itt a Földön senki és semmi nincs rejtve előlük.

Van egy jel, illetve ábra ha jobban tetszik, amitől sok -a galaxisunkban tartózkodó- idegen lény fél, ha azt meglátják. Beleégetni vagy feltetováltatni lehet tetováló szalonban a karra vagy a hátára, hogy amikor az idegenek elviszik az áldozatot, meglátván ezt az ábrát a testén félelmet gerjeszt bennük és elengedik. A jel látványától félnek, és nem nyúlnak ahhoz amin ez a jel van. Én a hátamra égettem a jelet és engem messzire elkerülnek. Ezt a jelet azok a földönkívüliek adták nekem ajándékba, akikkel tartom a kapcsolatot. Feri nem akarta hogy megjelöljem ezzel az ábrával, így ő most szabad préda lenne (és lesz is valamikor), de ő tudja, az ő döntése én nem befolyásolom semmivel. Én csak egyszer ajánlok fel mindent és vagy élnek vele az emberek, vagy nem. Mindenki maga dönt sorsáról.

A kezelések részleteiről az orvosi titoktartás végett és a beteg személyi jogaira hivatkozva nem nyilatkozhatok. Egyébként Feri jól van, nem kell aggódni, a lehető legjobb helyen lábadozik.

2011. aug. 15. 02:11
 19/44 A kérdező kommentje:

Valaki reggel hasfájdalommal ébred,felírja az UFO észlelések témakörben és nem a háziorvosához megy,hanem elmegy egy addig számára ismeretlen emberhez,beül vele egy taxiba és elmennek egy helyre,ahol megműtteti magát azzal az ismeretlen emberrel,akinek már nicsen rá engedélye...Nem akarok kötekedni,de nem tudom,hogy ebben mi a logikus.Lehet,hogy Feri nem gyerek,de én ezt csak példának hoztam fel.

És hogy néz ki az a földönkívüli szerkezet?Mire való?Tudsz linkelni egy képet?

2011. aug. 15. 02:33
 20/44 404 ***** válasza:
89%

Levesmártás nem minden logikus aminek van magyarázata, viszont logikátlan az, ha valaminek aminek nincs magyarázata logikus következtetést vonsz le, mert nem biztos hogy a te logikád a logikus megoldás más logikájával szemben mert mindennek van logikája csak más szemszögből nézve. Én sem akarok veszekedni, távol áll tőlem. De nekem pl. most nem logikus az, hogy neked miért levesmártás a neved, persze biztosan meg van ennek is a logikája csak én nem találom mert nem tudom a hátterét. Te nem tudhatod hogy Ferinek milyen következtetések alapján kellett döntenie ahhoz hogy szerinte a lehető leglogikusabb utat válassza, persze másnak logikátlannak tűnhet, de ez azért van mert nem tudja mik vannak a háttérben és mik befolyásolták ezt a döntését. Hidd el, Ferinek is meg van a logikus magyarázata tettére, csak nem kérdeztétek meg tőle.

Nem mondhatok és mutathatok semmit, mert véd az orvosi titoktartás. Különben sincs most nálam mert már semmi idegen holmit nem tartok a házban egy növényen kívül. Ha valamire kíváncsi vagy és ennyire foglalkoztat Feri élménye, akkor Feritől kell megkérdezned. Sajnálom, de nem tudok segíteni. Minden estere örülök hogy nincs már bajod velem és remélem megoldottuk a problémát.

2011. aug. 15. 03:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!