Szerintetek UFO-t láttam?
Figyelt kérdés
tegmap kettő körül feküdtem a kertben és néztem az eget.a napra ráment egay felhő, és egyszer csak egy fehért, világos gömböt pillamtottam meg az égen, ami ide-oda keringett,de nem lassan...gyoran befutottam , mire anyukám óriási megkönnyebbüléssel fogadott, közölte hogy már 6 óra és órák óta keresszerintetek csak elaludtam vagy történt valami?2011. aug. 10. 14:11
11/19 anonim válasza:
Ha igaz,akkor kapcsolatba kerültél velük,de az lenne a biztos ha elmennél egy hipnotizőrhöz,akinek a segitségével megtudod az igazságot.
12/19 anonim válasza:
Ilyeneket én is láttam tavaly nyáron pár osztálytársammal. Csak ott volt vagy 20. Rendezetlenül mentek észak fele. Úgy gondoltam, hogy "repülőkonvoj" vagy valami ilyesmi lehet és biztos Ferihegyre megy (Kecskemét). De hát folyamatosan világítottak és semmi hangjuk nem volt. Érdekes...
13/19 anonim válasza:
Ha igaz a sztori, egy regressziós hipnózis mindenre fényt derít.
14/19 nm mind1 válasza:
Szerintem egy gombvillamot lattal es azutan elaludtal.
Es mellesleg UFo-k nem is leteznek
15/19 anonim válasza:
Heheh!
Miért olyna hihetetlenek ezek a meteorológiai gömbök?!
6 milliárdan vagyunk és mindenki tudni akarja hogy vigyen e holnap esernyőt?!?
Másikmeg a titkos katonai fejlesztéseket nem fogják bemondani a tvbe.
Igen ufót láttál, mert nem tudtad mi az repült és tárgy volt. A regressziós hipnózis meg veszélyes, olyan gondolatokat álom képeket is beléd ültethet mai nem történt meg így egyáltalán nem 100%-os.
16/19 A kérdező kommentje:
nm mind1 UFO-k igenis léteznek az UFO az magyar jelentése azonosítatlan repülő tárgy
2011. aug. 21. 21:57
17/19 anonim válasza:
Én is ezt mondtam csak más szavakkal.
Szerintem egy égő sirály volt. Valaki poénkodott és egy lencsével meggyújtotta szerencsétlen madarat :-)
Idő eltolódásra pedig elegáns magyarázat a fű.
18/19 anonim válasza:
Le kéne állni a drogokkal :D Am szentem aludtál egyet azt csá
19/19 anonim válasza:
Kemények a kommentek... XD "Elvittek. Ez biztos." Meg is erõszakolták, nem? =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!