Meteor-robbanás? Elhiszi ezt még valaki?
2011. aug. 6. 11:48
2/28 anonim válasza:
Én most láttam a déli híradóban. A darabjai elérték a Földet,de nem az egész. Több felvétel is készült róla.
3/28 anonim válasza:
Én személyesen láttam tegnap éjjel. Azt hittem valami tűzijáték
4/28 anonim válasza:
Én speciel azt gondolom, hogy igen, pontosan tudom, mi volt ez. Egy meteor.
Miért, szerinted mi?
5/28 anonim válasza:
Most komolyan, mi ebben a hihetetlen ?
Nem E.T jött el Magyarországért, csak egy meteor...
6/28 anonim válasza:
Árpika megint nem kaptál kakaót anyukádtól lefekvés elött?
7/28 anonim válasza:
Nem tudom, mert én csak a hírt magát hallottam, nem láttam sem a jelenséget, sem videot róla.
8/28 anonim válasza:
Jó lett volna látni.Nincs kétségem a különböző idegen lények létezése felől de ez talán tényleg meteor volt.Vajon becsapódott valahova?
9/28 anonim válasza:
Ez eléggé meteornak néz ki. Én nem utasítom el a földönkívüliek létezését, mikor hallottam a híreket, gondoltam is, hogy na, hátha... De megnéztem a képet és majdnem biztos vagyok benne, hogy ez meteor volt. :-/
10/28 anonim válasza:
látványos volt ha nem photoshoppal csinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!