Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért nem térünk vissza a holdra?

Miért nem térünk vissza a holdra?

Figyelt kérdés
vagyis a nasa az milyen indokot mondott?
2011. aug. 3. 23:19
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Kriszesz91 én is teljes mértékben hiszek ezekben a dolgokban és írtam privit is, a többieknek pedig csak annyit, hogy tényleg nem kéne lefogyatékosozni valakit, mert éppen az igazságot írja
2011. aug. 9. 23:18
 22/30 kriszesz91 ***** válasza:
Azt gondolja mindenki igazságnak, amit akar, ez szíve joga:) de ha netalántán.. ha tényleg teljes komolysággal kijelentve, megtörténik az első hivatalos kapcsolatfelvétel, egy tömeges, szervezett megjelenés lesz látható az égen, és nem e világi "repülőgépek" szállnak alá akkor gondolkodjatok el hogy talán nem kellet volna lefogyatékosozni ezt a hülyét, és egy, az ezzel foglalkozó, az életét ennek szentelő embert sem.
2011. aug. 9. 23:35
 23/30 Tom Benko ***** válasza:

kriszesz91: Nos nézzük:

1; Hol vannak retusálva a Holdról készült fotók? Biztos, hogy retus?

2; Érdekes, most hallok erről a crackerről először. Tudnál adni forrást?

3; A Nap körül keringő Merkúrt, ami jóval kisebb a Földnél, egy amatőr távcsővel már meg lehet figyelni. Hogyhogy még egy amatőr sem figyelte meg a "Föld nagyásgú műholdakat"?

4; UFO-észlelések szaporodása - nekem nem tűnt fel. Tudnál adni statisztikát rájuk?

2011. aug. 10. 01:50
 24/30 kriszesz91 ***** válasza:

Kérlek! Parancsolj: [link] a brit hacker,

ez pedig a napról: http://www.youtube.com/watch?v=RqBKcC24jys bevallom, én is kételkedek, de érdekes dolgok... de azért hiszem is, hogy valós

2011. aug. 10. 01:54
 25/30 anonim ***** válasza:

kriszesz91: haha, te tényleg fogyatékos vagy...

És tényleg belinkelt egy blikkes cikkethahahahahaDDDomgxDDDDloooLLLL

(17/F)

2011. aug. 10. 03:20
 26/30 Tom Benko ***** válasza:
Komolyan, te a blikket forrásnak használod? Egy gyerekmesében több valóság és igazság van.
2011. aug. 10. 11:38
 27/30 kriszesz91 ***** válasza:
A Blikkel kapcsolatban nekem is vannak, és szoktak lenni negatív véleményeim, de blikken kívül más is foglalkozott ezzel, A Blikk online "szerkesztősége" meg nem hiszem el hogy újságírók... elég furán fogalmaznak, és teli vannak a híreik brutális szóhasználati hibákkal...
2011. aug. 10. 11:50
 28/30 Tom Benko ***** válasza:
A videót is megnéztem. Nem tanult képet értelmezni a fickó...
2011. aug. 10. 12:11
 29/30 Tom Benko ***** válasza:
Kriszesz91: Akkor megbízható forrást adj.
2011. aug. 11. 22:57
 30/30 anonim válasza:

kriszesz91

Te tényleg fogyatékos vagy. Föld méretű műholdak? Meg lények a Holdon? Utánajártál te a szuper dokumentumfilmjeiddel. Mindegyik mást mond. Ja és egy-két hozzászólásod botrányos helyesírásról tanuskodik

2013. jún. 14. 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!