Mit láthattunk bátyámmal? Többi infó lent
23:18-as vagyok.
És miért csak a légtérben látnak ilyeneket, az űrben pedig soha!? Valahonnan jönniük kell, de ha nem az űrből, vagyis ebből adódóan más égitestről jönnek, akkor a földről jöhet csak, vagyis emberi, amit az állam nem köt az orrunk alá!
1. valamit tisztázzunk. ha háromszög alakút láttál, az nem földönkívüli volt. olvastam, hogy a az idegenek űrhajói csak kizárólag csészealj alakúek lehetnek, mert tudni illik ők fényéveket utaznak, és az áramvonalasság miatt háromszög, kocka vagy bármilyen alakú űrhajóval nem lenne lehetséges a fénysebességgel történő utazás. csak csészealjjal.
2.ittatok?
3.én elég nehezen hiszem ezt el, ha igaz lenne, mások is látták volna, sőt, a TV-ben is benne lett volna, mer nem mindennapi dolog egy ilyen alacsonyan szálló objektum.
Kérdező, szerintem hazudsz!
nem hazudok mert bátyám is meg mondhatja és nem tudom mi volt a kérdés is az volt ,,mit láthattunk a bátyámmal?"
nem mondom hogy ufo de azt sem hogy nem nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!