Mit láthattunk bátyámmal? Többi infó lent
Figyelt kérdés
valamelyik nap ki néztünk az ablakon és láttunk 1 narancssárga fényt 1-2 percig 1 helyben állt majd elindult jobbra utána hirtelen meg fordult elindult felénk és el repült nagyon gyorsan a házunk felett és háromszög alakú volt minden oldala ki volt világítva köszönöm a segítséget annak aki tudja2011. aug. 3. 20:34
11/27 anonim válasza:
én hiszek az ufokban meg minden csak az a 3szög alak nem tetszik nem lehetséges hogy egy ,,lopakodó vadászgépet''láttál?
ilyesmi volt?
12/27 A kérdező kommentje:
már én is gondolkoztam azon de akkor a katonaság meg a hatóságok észrevették/küldtek volna gépeket
2011. aug. 3. 21:20
13/27 anonim válasza:
megkérdezhetem h hány éves vagy?:) nem kötözködésből!!!!
14/27 anonim válasza:
Ezek csak nekünk azonosítatlan repülő tárgyak. Honnan a fenéből tudnánk, hogy a katonaság milyen gépeket alkotott már, amit nem kötnek az orrunkra? (ezt a hitleres "kommentelőnek" is)
15/27 A kérdező kommentje:
12 vagyok a tesóm 18
2011. aug. 3. 22:01
16/27 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=zRAriEPlaJA
Nézd végig, végig ilyenekről van összegyűjtve az info.
18/27 anonim válasza:
Erre nem lehet magyarázatot adni.Csak UFO lehetett.
21:14,nem Hitler fejlesztette ki,hanem a tódósai.
19/27 anonim válasza:
Természetesen tudom, hogy nem Hitler fejlesztette, ki, de az ő tudósai. De a lényeg az volt, hogy az a csészealj működött, 1500 méter magasan repült és leszállt.
20/27 Valaki Renáta válasza:
Egyébként merrefelé láttad?
Nagybörzsönyben is látni ilyesmiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!