Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404, diator és más UFO kutatók...

Timoking kérdése:

404, diator és más UFO kutatók, szerintetek Erich von Däniken elméletei igazak?

Figyelt kérdés
Kérem ne tizenévesek irjanak.
2011. aug. 3. 11:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Na a lényeg, hogy igen, sok mindenben igaza van. És tud dolgokat is. Ami fontos, hogy többségében igazi szemszögből közelíti meg a dolgokat és pár dolog tér el a rendestől. A valóságtól. Nagyon okos, köszi hogy meg mondtad a nevét.

JÓl közelíti meg a dolgokat és igaza van kb 75%-ra.....NÉzze meg mindenki a videóit :)

2011. aug. 3. 21:27
 12/16 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=icG2HwkRXnU&NR=1

A lényeg, az hogy ez a videó, abban különbözik a valóságtól. legalábbis adtól amit én hallottam, hogy ezek a hajók a börtönbolygó őrei voltak. És ide erre a bolygóra zárták be a lények lelkét, hogy itt éljenek emberi testben. Majd újra és újra újjászülessenek. Azért tűntek el, mert időszámításunk szerint 1200 körül ebben a naprendszerben véget ért a háború a domainok és a birodalmiak között.

Van egy interjú. A roswelli idegennel linkelem.

[link] olvad végig érdekes.

2011. aug. 3. 21:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Te jó ég... Azt a vidót amit linkeltem. Annak csak az első 10 másotpercét néztem meg, az az igaz minden amit mond. 99%-ra ...

TEEE jó ég... Heuréka... Nagyon érdekes fickó.

Igaz minden amit mond. A háború 1200-ban lett vége. és akkor a tudatunk is egy kicsit felszabadult. Voltak emberek akik ezeket már tudták.

A mi bolygónk csak egy börtön bolygó.

2011. aug. 3. 21:34
 14/16 Nostradamus ***** válasza:
diator mondd, ezekszerint újjaszületünk a halál után? Ebből a fázisból van kiút?
2011. aug. 3. 22:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen van,

Különböző szintek vannak, amiket év ezredek alatt érünk el. Ez egy börtön , ahol mindig újjá születünk addig, amíg a rendszer el nem romlik, vagy amíg fel nem szabadítanak minket. Vagy pedig amíg nem jár le a büntetésünk.

Addig vagyunk ide kötve erre a bolygóra, ameddig nem jár le a büntetésünk. A valódi tudásunkat nem birtokolhatjuk, mert rejtegetik előlünk. Sajnálatunkra, elbutítanak minket, mint valami sertés lennénk.

A lényeg, hogy sok kiút van. Amikor ujjá születünk nem emlékszünk arra hogy kik voltunk régen. AZt sem tudjuk , hogy honnan érkeztünk.

A lényeg, hogy ezt is megtudhatjuk 2012-ben legalábbis remélem.

2011. aug. 4. 04:29
 16/16 anonim ***** válasza:

a legrosszabb esetben, öröké itt maradunk- és örök börtönre lettünk ítélve.

Amit nagyon remélem, hogy nem.

Na megyek aludni már nagyon fáradt vagyok.

2011. aug. 4. 05:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!