Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Csak erős idegzetűeknek? Érdekes.

Valaki Renáta kérdése:

Csak erős idegzetűeknek? Érdekes.

Figyelt kérdés

Ha közben elkezdesz rajta gondolkozni, akkor garantáltan nem fogod tudni végignézni!

http://www.youtube.com/watch?v=SDk3sfB0Iyc&NR=1&feature=fvwp

2011. júl. 29. 17:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
2011. júl. 30. 07:48
 12/20 A kérdező kommentje:
2011. júl. 30. 07:57
 13/20 x) ***** válasza:
64%
Ez kamu.. mutass egy képet bármikor tudok neked mutatni rajta 5 földönkívüli objektumot :)
2011. júl. 30. 17:53
 14/20 XxAnonimxX válasza:
65%
mellesleg ez a videó amit belinkelt tényleg marhára érdekes! azt mutatja be hogy a hold nem szürke hanem vannak színei és élet is van rajta csak a nasa eltitkolja az emberek elöl. tényleg nézzétek meg! és amiket a kérdező belinkelt űrlifteket, azokat is mutatják a videóban! Nézzétek meg tényleg!!
2011. júl. 31. 13:15
 15/20 anonim ***** válasza:
64%

Belehúztam. 6 perc környékén Facepalm van, de nagyon súlyos.

Igen, ha elkezdesz gondolkodni, akkor nem tudod végignézni. Röhögés nélkül biztosan.

2011. júl. 31. 21:38
 16/20 x) ***** válasza:
64%
Jajj figyelj most én is elkezdhetném színezgetni a képeket tuti hogy előbb utóbb én is földönkívülieket látnék rajta.. szerintem túl nagy a torzulás az eredeti fotóhoz képest.
2011. júl. 31. 23:15
 17/20 Tom Benko ***** válasza:
64%

XxAnonimxX:

Nem mondod! A Hold tényleg színes?! Nos képzeld, már a Hold-missziók is találtak narancsszínű port... De élet is lehet, hiszen kiderült, hogy a földi baktériumok némelyike egészen jól tűrik a Holdi környezetet. Igaz, táplálékot nem nagyon találnak, úgyhogy előbb-utóbb éhen pusztulnak. A film pedig valóban érdekes, el is küldöm a Fundi blogra, odavaló az épületes marhaságaival.

2011. aug. 1. 00:32
 18/20 anonim ***** válasza:
64%
Nekem innen a Földről nézve a Hold látható része nem tűnik annyira színesnek, átlag 385.000 kilóméterre van tőlünk, van minden országnak olyan távcsöve, ami akár 100m magasságra tud közelíteni sokkal élesebb képet, mint ami a videókon van, utazás nélkül. Az tény, hogy a NASA haisit, de utálom, ha részinformációkból, részigazságokból csinálnak egy scifit, csupán azért, hogy a film eledható legyen.
2011. aug. 2. 13:24
 19/20 Nostradamus ***** válasza:

Végignéztem.

Ugyan olyan unalmas a vége is, mint az eleje. Már bocs, nem rosszból mondom.

, Nostradamus

2011. aug. 3. 14:42
 20/20 A kérdező kommentje:
2011. aug. 4. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!