Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Csak nekem furcsa vagy másnak is?

Csak nekem furcsa vagy másnak is?

Figyelt kérdés
Hogy lehet az,hogy már számolni se tudom mennyi idegen faj van jelen a földön s körülöttünk, semlegesek jó indulatúak vagy ellenségesek s még is semmi összetűzés nincsen körülöttünk. Ha magunkból indulunk ki ( mármint fehér.fekete,sárga, indián )nem képesek együtt élni szervezkednek összeesküdések és háborúk. Ezek meg kavarják itt a bizonyost s semmi. Vagy tévednék?
2011. júl. 24. 20:53
1 2 3
 11/22 blackstreet ***** válasza:
59%
bocsi de szerintem te UFO lehetsz mert amit itt összezagyválsz annak se füle se farka emberi értelem számára XD
2011. júl. 24. 22:40
 12/22 anonim ***** válasza:
Plejádok valóban léteznek.A görög mitológiában is szerepelnek.A Sziriusz egy csillag,szóval nem hiszem,hogy lennének sziriusziak.De nincsenek itt a Földön.
2011. júl. 24. 22:48
 13/22 anonim ***** válasza:

Azért tette fel a kérdést, hogy rávilágítson arra, hogy mennyi ilyen hülyeség van ezen az oldalon. És talán így észbe kapnak, azok akik ezt el is hiszik.

Ezt miért olyan nehéz megérteni? :D

19/F

2011. júl. 25. 02:10
 14/22 anonim ***** válasza:

Azta... az agyam leblokkolta önmagát, nehogy károsodjon az értelmezhetetlen mondatok kibogozása közben.

Egyébként tényleg sok hülye jár köztünk. Atlantisz hívők, belső föld hívők, horoszkópisták és úgy an-bloc ezohívők.

2011. júl. 25. 15:28
 15/22 anonim ***** válasza:

Noss, érdekes feltevés.

Szerintem rajtunk keresztül háborúznak. Van néhány szolgájuk a földön, akik emberek és hatalomra éhesek és ezért barmit képesek megtenni, pl eladják magukat az ufóknak, így azok mindenféle technológia segítségével hatalomra juttatják őket, majd így háborúznak egymással. Ilyen volt pl Hitler is. Az volt a feladata hogy megtörje a földi ellenállást. Ezt mindenki tudja, bár azt nem hogy melyik oldalon állt azt nem. A kicsi zöld emberkék Kennedyt-t küldték, egy kérdésnél már írtam, ő neki azért kellett meghalnia mert tudta mi van a hold másik oldalán. Az Autobotok bázisa. A magas szürkék ölték meg őt.

De van egy földi hatalom, amely képes fölvenni ellenük a harcot, de... nem merem leírni mert félek rossz energiákat keltenék.

2011. júl. 25. 19:28
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó,hogy lehet ekkora hülyeségeket kitalálni?Van ennek valami alapja?
2011. júl. 25. 20:23
 17/22 anonim ***** válasza:

tegnap 20:23

Pont annyi mint az összes többi hsz-nek :-D

2011. júl. 26. 10:52
 18/22 anonim ***** válasza:
Amelyik földönkívüli civilizáció ide eljut az már okosabb annál minthogy megtámadjon minket, vannak olyanok akik "butábbak" akik harcolnak de ők nem tudnak ide eljutni mert túl messze vagyunk az ő űrhajóik nem képesek ekkora távolságra.
2011. júl. 26. 14:42
 19/22 anonim ***** válasza:

én szívesen válaszolok azok alapján amit 404 bátyám mondott.

mikor idejöttek (szám szerint 5 civilizáció) megbeszélték, hogy hogyan osztják meg a földi javakat, hogy az ember ne vegye ezt észre. ha köztudatba kerülne nyilván pánik, akár háború is kitörhetne és ezzel a bolygót rombolnánk. ezt ők nem akarják, mert egy lepusztított bolygót nem tudnak kizsákmányolni.

mivel te ezt már tudod, így holnap negyed 8-kor eljönnek érted. :DDDDxDDDD

2011. júl. 27. 12:04
 20/22 anonim ***** válasza:

12:04

Alig várom :-)

Engem is elvisznek a Szíriuszra? Illetve az ottani bolygójukra? (höhö, egy napon nem lakik senki) Én a Tejúton akarok sétálni, meg meglovagolni egy meteort. :-)

Már vettem hozzá cowboy kalapot is.

2011. júl. 27. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!