Ezt a videót már láttam tök kamu.
Egyszer egy idióta rendőr kezdte el terjeszteni az ufóhistóriákat 1950 körül és azóta minden megmagyarázható dolgot ufónak néznek az emberek.
Ez egy videó! Szerintetek akik figyelik az égboltot éjjel, nappal a repülők miatt azok nem vették észre?
"Egyszer egy idióta rendőr kezdte el terjeszteni az ufóhistóriákat 1950 körül és azóta minden megmagyarázható dolgot ufónak néznek az emberek."
Rossz a fogalmazásod.
A megmagyarázható dolgot nem néznek ufónak csak a megmagyarázhatatlant.
Azonosíthatatlan repülő tárgy (= UFO) ? - Igen
Idegenek több fényévnyi távolságról? - nem hiszem
Rengeteg a meteorológiai jelenség amit még nem tudtak megmagyarázni, illetve vannak katonai kísérletek amiket nem fognak bemondani a tv-be, hogy "semmi pánik emberek, az ott nem egy alien, csak a legújabb titkos találmányunkat teszteltük". azt is eltudom, képzelni hogy vagy a katonaság vagy a média csinálta tükrökkel, hogy sztorit csináljon belőle, vagy új kémkedő szerkezetek amelyeknek nem teljesen titkosan sikerült elrepülni a város felett.
Gazdag a fantáziám nekem is :-)
Sok mindenről olvasok sokféle filmet nézek mondjuk a NatGeo-n. A téma érdekel, mert szórakoztató, de attól még nem kell feltétlenül hinnem benne. Hallottam már olyat is hogy teológiát nem hívő ember is tanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!