Ha asztrál utazással minden alkalommal találkozol földönkívüli lénnyel, akkor mért nem szabad velük felvenni a kapcsolatot? Azért keressük őket hogy kapcsolatot létesítsünk vagy nem?
2011. júl. 20. 10:54
11/15 anonim válasza:
Sztm is hagyjátok békén szegényt. Állandóan vele foglalkoztok és lehet h már idegesíti. Felöltöztetni nem akarjátok?
12/15 anonim válasza:
404 tényleg gyerekeket dolgoztat?
13/15 anonim válasza:
Ugye mondtam én olyan volt szilveszterkor! És tényleg megköszönte, aztírta még hogy csínján az alkohollal, mert génmutációt okoz .erre írtam hogy még nemvagyok 18. :D szerintem röhögött egy sort az éjjel :)
14/15 anonim válasza:
Miért te amikor eltörölgetteted az edényeket a gyerekeddel, az nem dolgoztatás??
15/15 anonim válasza:
Amugy meg saten válaszai hiányoznak innen... Fergeteges volt régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!