Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Komolyan gondoljátok amiket...

Komolyan gondoljátok amiket ide írtok?

Figyelt kérdés
Mert néha olyanokat olvasok hogy azzal már egy 10éves gyerek is kiröhögne titeket. például tegnap írta valaki hogy az UFO magazin azt írta hogy az embereknek álcázott űrlények a bal fülüket vakargatják, én már sok hülyeséget hallottam na de ez. Aztán egy állítólagos bolygó tart a Föld felé amit persze a csúnya NASA letagad igaz hogy még soha senki nem látta ezt a bolygót de a NASA akkor is hazudik. Mert ugye a NASA-nak nem szabad hinni nem úgy mint 404-nek. Ő ha azt mondja hogy tegnap elrabolták az UFO-k és orálisan kielégítették akkor az teljesen hihető dolog, aki mást mond az pedig hülye és a CIA kényszeríti rá. De 404-en kívül bármilyen elismert tudós vagy kormány mond valamit az azonnal hazugság és eltitkolják az igazságot.
2011. júl. 16. 17:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:

én be vallom,hogy nem tudok mindent biztosra,de az egyik ilyen titkos EMBERI dologhoz,túlságosan is közel állok.van néhány ember,akik mindent megtesznek,hogy elfojtsák annak a hírét.10 éve százszázalékosan hitetlenek voltak azokkal szembe,ma már egyre többen hisznek és észreveszik őket.

nos,ez kérem szépen az EZOTERIA -UFO észlelések téma.65% te nem vagy idevaló! SZERVUSZ!

2011. júl. 17. 19:55
 22/79 A kérdező kommentje:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

te olvasod is amiket én írok vagy csak a saját téveszméidet tudod hangoztatni? Ahogy már leírtam nem zárkózok el a földön kívüli élettől sőt valószínűnek tartom. És ingen tudom hogy vannak olyan dolgok amiket a NASA eltitkol, és az is lehet hogy tudnak a földönkívüliek létezésében bár ebbe már annyira nem hiszek. De reptoidok meg ilyen nem is tudom milyen lények amikről itt ti beszéltek biztos hogy nem léteznek, nem is tudom hogy honnan szedtétek ezeket. Amúgy ha 404 vagy bárki más tudna ezen a fórumon valami IGAZAT a földönkívüli életről akkor az nem ide írogatna a gyakori kérdésekre, na meg amikor kezditek hogy az informátoraitok ezt meg ezt mondták...

2011. júl. 17. 20:09
 23/79 anonim ***** válasza:

Kedves tapintatos vitapartner: Szerintem pont annyira vagyok ide való, mint mindenki más, mivel ez UFO észlelések, és nem teóriák, meg egyebek témakör... Szóval, ha nem látsz egy repkedő beazonosíthatatlan dolgot, akkor ne nagyon írogass ide te se.

Az az egyetlen bajod, hogy szerinted te TUDSZ valami olyan nagyon fontos dolgot, amit nagyon sokan nem, és kezdesz olyan lenni, mint a hittérítők.

2011. júl. 17. 20:24
 24/79 anonim ***** válasza:

Miért ha te tudnád az igazat hova írogatnád???

Reptoidokról...nem tudjuk hogy léteznek,de cáfolj rá,hogy miért ne létezhetnének?

Ez nem vallási dologban vagyok sajna benne. Hanem politikaiban.A szüleim által.12 évesen cseppentem bele.És azok hús vér létező emberek.Olyan dolgokról tudok...ha kiállnék az utcára és elkezdenék ott szavalni róluk,akkor megölnének.Ahogy...inkább senkit nem mondok.

2011. júl. 17. 20:58
 25/79 anonim ***** válasza:
De nem fogod fel, hogy te nem tudod az igazat, csak úgy gondolod, hogy tudod az igazat, ahogy mindenki más is csak úgy gondolja, hogy ami szerinte jó, az jó.
2011. júl. 17. 21:09
 26/79 A kérdező kommentje:

"Reptoidokról...nem tudjuk hogy léteznek,de cáfolj rá,hogy miért ne létezhetnének?"

érdekes logika, ezzel az erővel a medvedisznóember is létezhet ugyan is azt sem tudom megcáfolni

Leírnád ide azokat a dolgokat amiket tudsz? Vagy privátba? mert érdekelnének hogy mikről tudhatsz.

2011. júl. 17. 21:10
 27/79 anonim ***** válasza:

"ha 404 vagy bárki más tudna ezen a fórumon valami IGAZAT a földönkívüli életről akkor az nem ide írogatna a gyakori kérdésekre"

Akkor mondj már olyan helyet ahol olyan emberek írnak akik szerinted valóban találkoztak már idegen lényekkel, mert szerintem ez nem attól függ hova ír valaki és milyen oldalra, hanem attól, mennyire őszinte.

2011. júl. 17. 21:28
 28/79 A kérdező kommentje:
pont ez az hogy aki ilyen oldalara írogat az egyértelműen hazudik, mert például ha én találkoznék egy földönkívülivel akkor utána nem rögtön leülnék a gép elé és elkezdeném írogatni vagy a Mónika showba mennék el ezt elmesélni, és szerintem a normális emberek sem ezt tennék.
2011. júl. 17. 21:39
 29/79 anonim ***** válasza:
Mért honnan veszed h 404 et mikor hazavitték az idegenek, egyből bekapcsolta a gépet felment a netre és írt a gyakorira?
2011. júl. 17. 21:43
 30/79 A kérdező kommentje:
Te nem érted hogy én mit mondok.
2011. júl. 17. 22:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!