Az UFO-k csak lényeg lehetnek, miért csak azt gondoljátok? :D
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy mindenki azt hiszi hogy az UFO-k valami szörnyek:D És ha pl..A növények?:)Akkor mi is van?:D Nem lehet tudni..Lehet így rejtőznek.Meg hogy ha lennének UFO-k észre vennénk őket,és ha mikroszkopikus alakban vannak jelen?2011. ápr. 8. 22:42
1/15 anonim válasza:
Elképzelhető, hamarosan elkezdődik a gyilkos paradicsomok támadása.
2/15 anonim válasza:
Előző:D Ez ku*va jó :D Gyilkos paradicsomok:D
3/15 anonim válasza:
"Az UFO-k csak lényeg lehetnek, miért csak azt gondoljátok?"
wtf????
4/15 A kérdező kommentje:
Figyelj! Meglehet:D De most komolyan:D
Mert olvastam,hogy a növények érzik egymás fájdalmát..Mint egy hálózat,össze vannak kötve..Nem bizarr?:D
2011. ápr. 8. 22:52
5/15 A kérdező kommentje:
Lények*Bocsi elírtam:D
2011. ápr. 8. 22:52
6/15 anonim válasza:
Akkor sz*r lehet az ufóknak a kertben mert meg lesznek éve és kajába lesz kifőzve a testük.Lehet hogy a gép is ufó.Minden számítógép ufó szóval ne nyuljatok a géphez se:)XD
7/15 A kérdező kommentje:
Hülye kérdés volt mi?:D
2011. ápr. 8. 23:01
8/15 anonim válasza:
Azok nem ufók, hanem ifók. :DDDD
9/15 anonim válasza:
Inkább érdekes feltételezés:D De majd ezekután ha öntözök jobban odafigyelek:P :D
10/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!