404, diator vagy valaki, a Bika-csillagkép lakói melyik földönkívüli civilizáció?
404:
Egyértelmű, hogy a sok nyári program miatt nyüzsögnek ennyien. Nemrég ért véget a Balaton Sound, a Pécsi Rockmaraton, most van a Hegyalja Fesztivál, a hónap végén pedig Campus Fesztivál lesz. Az ilyen programokra mozdul boldog-boldogtalan.
Na kedves kérdező.
Nem hinném hogy a plejádok a nácikkal szimpatizáltak volna. A plejádok népessége 400 ezer fő. 700 évig élnek.
Hasonlítanak ránk, a bőrük olyan mint ha fény lenne benne. A testük fénnyel telített emberi test.
Nem mondanám a plejádokra hogy ők arja faj lenne. Ez pusztán náci gondolkodás eszme. Minden lény tökéletes a világunkban. Minden az ami! A tökéletlenség a tökéletes.
Szóval ez a arja dolog nem másról szól mint a hatalomról és a gyengébbek elnyomásáról.
Röviden ennyi.
Nem ők voltak azok akik a náciknak technológiát adtak, hanem a nagy szemű alacsony idegenek, hozzá tenném hogy nem biztos hogy a szürkék. Sok idegen faj van világunkban.
A technológiát nem azért adták a náciknak hogy harcoljanak. Én úgy tudom, hogy miután a idegen faj megtudta hogy a technológiájukat fegyverkezésre akarják felhasználni, az után a idegen identitások elhagyták a bolygónkat és a technológia nagy javát elvitték magukkal. Ami ott maradt technikát, csak felderítésre tudták használni. Shcauberger hozta létre az első emberi kézzel készített csészealjat. Amiben a hering hal faj segített, hiszen schauberger arra lett figyelmes hogy a hering egy helyben tud maradni hatalmas víz áradás esetén is.
Nem tudom hogy érthető az amit mondtam, én így hallottam a dolgokat. A plejádok Svájcban száltak le először, beszélték a német nyelvet.
Nem kell azt hinni a plejádokról hogy jók, nem jók. Nem lehet tudni. Azt is hallottam hogy a mi bolygónk börtön bolygó.
Azt is tudom hogy a plejádok és a szíriusziak a mi bolygónkon lévő börtön örök. Hasonló dolgok, elvileg 2012-ben szabadulunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!