Szerintetek találkozott űrlényekkel?
2011. júl. 8. 11:12
11/15 anonim válasza:
Amúgy ahogy ez az ember beszél.. hát szerintem nem ismerte ezeket a szavakat, mert látszik rajta, meg azis, ahogy meséli, mintha tényleg megtörtént volna. Fel kéne keresni ezt az embert, s megkérdezni.. xD
12/15 anonim válasza:
"Felmentem az űrhajóra, és volt ott egy fiú, de hat szeme volt, és azt mondta, hogy a neve Tom, engem pedig Yang-nak nevezett, mert nem tudta kiejteni a nevemet..."
és
"Ezek a lények a magyarokkal rokonok, Ciprusról származnak egy törzsből..."
Szerintetek normális ember ilyet elhisz? Mi köze lenne már a magyaroknak Ciprushoz?
13/15 anonim válasza:
persze hogy találkoztam, ott van a szomszéd kórteremben Napóleon mellett
15/15 anonim válasza:
Annyira, amennyire én, amikor egy tópart közelében sátoroztam a haverokkal, és egyszer csak azt vesszük észre, hogy Feri eltűnt. Keressük, keressük. Aztán egyszer csak azt látjuk, hogy a bokorból valami sárga folyadék íves formában folyik a tóba. Először nem hittük el, hogy látunk egy UFÓT. Mert olyan nincs a Földön, hogy bokorból sárga folyadék folyjon a tóba. Aztán hangokat halottunk. Nagyon beparáztunk. Aztán előjött Feri a bokorból. Hívta a természet. Azóta mértékkel szívjuk a füves cigit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!