Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért nem hiszitek el, hogy a...

Miért nem hiszitek el, hogy a repülő csészealjat az EMBER készítette?

Figyelt kérdés

A repülő csészealj egy náci szekta,a Vril társaság ötlete volt.A nácik meg is tervezték,sőt csináltak belőle 21-et.17-et megtaláltak összetörve.4 eltűnt.A Hunebu 3 volt az első antigravitációs csészealj.

http://www.youtube.com/watch?v=C3ISJi5-Glg

Most pedig a Moller cég épített repülő csészealjat.

http://www.youtube.com/watch?v=Pp_gmzuZQGw

Elhiszitek végre,hogy a csészealjakat emberek készítették?Bocs a hibákért,új billentyűm van és nehéz rajt írni.

2011. júl. 7. 11:28
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

08:28

keress rá a gömbvillámra,hátha az volt! És igen betud jönni a házba,van úgy,hogy néhány dolgot tönkre vág,van hogy csak pár percig látható és eltűnik !

Vannak videók is róluk...

2011. júl. 30. 13:18
 42/46 anonim ***** válasza:

Igen régen is rákerestem már és utána is olvastam. Az egyik ismerősöméknél is volt gömbvillám és az egyik ablakon be- a másikon kiment. Láttam már néhány képet is gömbvillámokról, de amit mi láttunk még csak nem is hasonlított rá. Iszonyatosan lassú volt és sehol sem ment ki csak eltűnt....

A 26 éves anyuka

2011. júl. 30. 13:39
 43/46 anonim ***** válasza:
oh,akkor szerintem ez sokáig rejtély lesz számotokra!
2011. júl. 30. 15:11
 44/46 Életed ***** válasza:

Kedves Egy 26 éves anyuka!

Amit ti láttatok az nem volt más mint egy gömbvillám.

Örülj neki, hogy kárt nem okozott nektek. Üdv. Életed.

2011. aug. 1. 14:34
 45/46 Életed ***** válasza:

Hmm.. most olvastam... az 5. oldalt... és lám.. a többiek is ezt mondták.

Szóval ha valóban lennének ufók, akkor már rég találkoztunk volna vele..

De ha csak belegondolsz és egy kínait jól megnézel, akár lehetne ő is az... hisz hasonlóan néznek ki.

Régebben nem volt tv, sem internet. S ha egy kínai származású ember ment arra.... azt hihették ufó, hisz nem találkoztak még olyannal...

Szóval, ha igazi lenne az ufó, szerintem nem lennének ennyire szégyenlősek, és bármikor láthatóak lennének.

De hát mint valahol írtam Aladin korszakában sem volt repülő szőnyeg, csak az író fantáziájában..

Egy mese....semmi más. Üdv. Életed:)

2011. aug. 1. 14:42
 46/46 A kérdező kommentje:
Utolsó és ha nem olyan fejlett a technikájuk?Vagy ha csak mostanában lettek elég fejlettek,vagy most találtak meg minket?Mi sem tudtunk kimenni a Holdra 500 éve...
2011. aug. 1. 16:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!