Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért nem hiszitek el, hogy a...

Miért nem hiszitek el, hogy a repülő csészealjat az EMBER készítette?

Figyelt kérdés

A repülő csészealj egy náci szekta,a Vril társaság ötlete volt.A nácik meg is tervezték,sőt csináltak belőle 21-et.17-et megtaláltak összetörve.4 eltűnt.A Hunebu 3 volt az első antigravitációs csészealj.

http://www.youtube.com/watch?v=C3ISJi5-Glg

Most pedig a Moller cég épített repülő csészealjat.

http://www.youtube.com/watch?v=Pp_gmzuZQGw

Elhiszitek végre,hogy a csészealjakat emberek készítették?Bocs a hibákért,új billentyűm van és nehéz rajt írni.

2011. júl. 7. 11:28
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom,hogy nem léteznek földönkívüliek.Szerintem léteznek,csak nem csészealjjal röpködnek.

Diator:a nácik okkult tudományok alapján készítették ezeket,nem földönkívüliek adták nekik.

Az egyikválaszló valami szentföldet írt.Ez Atlantisz volt,ahol a nácik szerint a németek ősei éltek.

2011. júl. 7. 23:08
 22/46 anonim ***** válasza:

Kedves Életed!

Köszönöm a jókívánságot! Volt pl. olyan, hogy az előző párommal ültünk a szobájában (ő abszolut szkeptikus), nyár délután volt, tehát teljesen világos, napos meleg idő. Egyszer csak a nyitott ablakon belebegett egy gömb aminek tejüveg fehér színe volt. A párom is látta és tátott szájjal figyelte ahogy ellebegett nagyon lassan előttünk majd egyik pillanatról a másikra eltűnt. Drogozni soha nem drogoztunk, én még a 26 évem alatt még becsípve sem voltam soha. Mentális problémám nincs. Tehát mind a ketten józan felnőtt emberek voltunk. Néhány napja találkoztam vele és felhoztam ezt az esetet. Emlékezett rá és a mai napig nem talál rá választ (pedig ő az aki mindenre megpróbál racionális magyarázatot találni). Szerinted ennek mi lehet a magyarázata? Még van 1-2 ilyen történetem.

Egy 26 éves anyuka

2011. júl. 8. 08:28
 23/46 anonim ***** válasza:
Magas fokú szellem aktivitás. Mond, ezek a dolgok a mai napig tartanak?
2011. júl. 8. 10:07
 24/46 anonim ***** válasza:
Ezek emberalkotta tárgyak, csak titkos hadifejlesztések, és nem fogják a facebookon mutogatni!
2011. júl. 8. 13:50
 25/46 Fémfaház ***** válasza:

Kedves 08:28-as anyuka:)

Én hiszek neked. Egyik ismerősöm is tapasztalta ezt a jelenséget, de senki sem tud rá magyarázatot adni.

Egyébként a Natgeon vagy a Discoveryn volt 1 ilyen ufós rész, hogy a hegyekben különös fényeket látnak néha az ott lakók és elmentek oda hőkamerával és ilyen fehér gömb egyszer csak kigyulladt a semmi közepén, a hőkamera pedig hidegnek érzékelte, tehát nem egyszerű lámpa volt, aztán kigyulladt 1 másik kis gömb ami kéken világított a hőkamerában, az is hideg volt, majd hatalmas sebességgel elsuhant a távolba.

2011. júl. 8. 15:14
 26/46 Fémfaház ***** válasza:
Jah, még annyit, hogy aki nem tudná, hőkamera csak zöld, fekete, fehér színeket mutat.
2011. júl. 8. 15:17
 27/46 A kérdező kommentje:
Én is hiszek a földönkívüliekben,de a repülő csszealjat az ember készítette.
2011. júl. 8. 15:34
 28/46 anonim ***** válasza:

Kedves A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:07! Tőlem kérdezted, hogy mind a mai napig tapasztalok e ilyen furcsaságokat?

Kedves Fémfaház!

Köszönöm, hogy hiszel nekem, volt még nagyon régen egy hasonló dolog. Azt az öcsémmel láttuk. Olyan 10-11 évesek lehettünk. Nyár volt és esteledett. A nap már nem volt látható, de még világos volt (feltételezés, de szerintem 20 óra körül lehetett) A kert végében észrevettünk a tesómmal egy narancssárga izzó gömböt. Közelebb mentünk és láttuk, hogy nem a kertünk végében van hanem a hátsó szomszédnál egy fenyőfa ágai közül látszott. Ahogy közelebb mentünk behúzódott az ágak közé amikor távolabb akkor picit előjött. A nap azért sem lehetett mert bár a nagysága kb. akkora volt, mint amilyennek mi látjuk a napot, de a kertünk véges és a szomszéd kertje délre van + már akkor nem volt fönt a nap. Olyan 15-20 méterre voltunk tőle nem mertünk közelebb menni, aztán szólt anyánk, hogy be kell mennünk így sajnos nem láttuk amikor eltűnt onnan (na ezért nem szabadna néha szót fogadni)! Láttunk már UFO-t is (nem tudtuk azonosítani, de ahogy az kinézett biztos, hogy nem repülő volt), mivel olyan helyen élek ahol van reptér így születésem óta nézegethetem, hogy milyenek a repülők, na ez biztos, hogy nem az volt! Amúgy a tejfehér gömb amit az előző párommal láttuk nem bocsátott ki fényt. A megjelenését nem láttuk, csak a mikor belebegett a látómezőnkbe (hangja nem volt). Az eltűnése sem volt fényjelenséggel kísért egyszerűen eltűnt. Nem zsugorodott, nem vált 1000 darabra csak eltűnt egyszerűen.

A 26 éves anyuka

2011. júl. 8. 15:38
 29/46 Fémfaház ***** válasza:

Én egyszer se láttam olyat amit tényleg semmivel sem lehet megmagyarázni, viszont 1-2 furcsaságot már láttam, pl:

1 mindenféle színben pompázó, számomra ufo (azonosítatlan repülő objektum) volt látható az égen pár napig, azt mondta valaki, hogy az műhold, csak azt nem értem miért volt mindenféle színe. Én már láttam műholdat de annak 1 színe volt, ami ugye a Nap fénye amit visszaver a műhold.

A másik ennek az objektumnak a megfigyelése közben, az objektum irányából jött 1 fehér fényű repülő tárgy, ami biztos, hogy nem közönséges repülő volt, mert a repülők helyzetjelzővel villognak, ez pedig nem villogott hanem folyamatosan világított, viszont nem ment gyorsan sőt még lassabban ment, mint 1 repülő.

2011. júl. 8. 17:53
 30/46 anonim ***** válasza:
Igen töled kérdeztem 26.
2011. júl. 8. 22:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!