Szerintetek az igaz? ( Bővebben lent )
Én 1 dologban biztos vagyok, az 1 éves gyerek már meg tud fordulni...
Szerintem elég valószínű. Tény, hogy a '70 es években igen sok ufojelenség volt a Kárpátmedencébe, amit az állam eltitkolt... Sok ilyen történetet olvastam, és állítólag miskolc környékén 73 -ban több kisgyerek napokra eltünt, és mikor visszakerültek, nem emlékeztek semmire.
ne hidd el neki! gondolkozz már az ő szemével!!!
szerinted így tud egy gyermekkori hülyeséget (bocsánat) dédelgetni egy felnőtt? a felnőtt az felnőtt marad...
22:27 - tel nem értek egyet egyáltalán, a magam példájából kiindulva.
Én azt nem értem, hogy az űrlények miért, mi okból rejtőzködnének állandóan. Mert kíváncsiak és tudni akarják, hogy milyenek az emberek? De ennek tanulmányozására volt már néhány évük, azóta minden rezdülésünket kiismerhették, ha tényleg oly intelligensek. Ha ellenségként jönnének, egy szempillantás alatt végezhetnének velünk, de ha barátként közelítenének, akkor szerintem megtalálták volna a módját, hogy úgy istenigazából felvegyék velünk velünk a kapcsolatot (nemcsak 1-2 emberrel itt a Gyakorin :D)... szóval ez rejtély számomra.
Mellesleg, én kb. 1 évesen kezdtem járni, tehát nem túl valószínű, hogy később tanultam volna meg megfordulni, ha érted, mire célzok xD
"de egy kisbaba még nem tud megforduln"
Egy kis baba mért ne tudna megfordulni, nem azért de ha 32 évesen ilyenekkel foglalkozol akkor menny el agy dokihoz.
diator, olvasd el jobban. Az apja a 32 éves. Ezek után tippelhetsz, a kérdést feltevő hány éves lehet.
Kb. akkora, mint a keresztfiam. Neki a múlt héten adtam be, hogy a fák beszélgetnek, mikor nem hallja őket senki. Szóval gyerekek beparáznak, a felnőttek jókat röhögnek a hiszékenységükön. Ez így volt így lesz míg világ a világ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!