Mi lett Patkánykirály és 404 közötti "harccal"?
Figyelt kérdés
Mind a ketten csendbe maradtak,pedig fogatkoztak h fight lesz.
Szeretném ha mind2en írnának,gyanus ez nekem,szerintem csak 404 reklámozta magát.
2011. jún. 23. 16:04
15/31 anonim válasza:
majd kiverem én belőled azt a maradék lepke eszedet is te fogyatékos 13 éves pöccs, a nevedből rá lehetett jönni hogy te nem patkánykirály vagy te retardált
16/31 anonim válasza:
és ha még egyszer anyázni fogsz, se inni se enni se szarni nem fogsz tudni két hónapig, te tirpák
17/31 Patkány.Király válasza:
én vagyok ti szerencsétlenek kérdezzétek meg 404et nyugottan hogy talákoztunk! és anyád anyád anyád anyád anyád :D
18/31 Patkány.Király válasza:
és mi bajod van a nevemmel?
nem tucc olvasni?
19/31 anonim válasza:
na jo reklam lehet ez 404nek meg tobb agyalagyult fogja szeretni !
20/31 Patkány.Király válasza:
oszt én lesz@rom h ki mit hisz :D
én csak válaszoltam kérdésre nem vertem meg meg 404nek mgköszöntem valamit ő tugya hogy mit
aztán ennyi
de ha igy joban érzitek magatokat ha nem vagyok patkány király akor nem vagyok én tudom magamról hogy ki vagyok és ez a lényeg :D
orbán viktor vagyok ha igy joban esik egyeseknek
404 igazad volt ebbe is :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!