Ma 21:30 körül láttátok azt a gömb szerű villanást?
Na 1...ha megint valamelyik ide jár röhögni kösse fel magát-.-" .
2.Ha mégsem akkor gebasz van basszus mert két hogyhijjákot láttunk az égen feltűnni kis idő elmúlással váltották egymást. Ment egy darabig majdan eltűnt és mind a 2-ugyan ott tegnap.
Meg 1-2-villanást érzékeltem de csak mindíg egy pillanatra...asszem tegnap előtt is 3-at ha csajom nincs mellettem aszt hiszem h hülye vagyok. Az űrállomás meg fényes volt mindvégig nyomon követtük...kék gömböt nem láttunk...Következő holdfogyó sajna nem tom mikor lesz.
Itt egy Élő térkép a Nemzetközi Űrállomásról(ISS) ami állandóan kering a föld körül.
"Utasszállító repülőgépek [...] Nagy hatótávolságú gépek: (...) Sebességük csaknem 1000 km/h-ig terjed..."
A hangsebesség kb 1200 km/h. Az utasszállító gépek nem érik el a hangsebességet, azt csak katonai gépek tudják, mint pl. az F/A–18 Hornet. Hoppá!
Az űrállomás viszont simán haladhat hangsebességgel, hiszen a Föld körül kering, ebben viszont a kérdezővel értek egyet. Hoppá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!