Szerintetek vannak ilyen UFO-k?
Ezen a youtube-csatornán olyan vidik vannak, amelyekben állítólag olyan UFO-k szerepelnek, amik repülőgépnek álcázzák magukat, hogy ne legyenek feltűnőek az embereknek. Mit gondoltok?
http://www.youtube.com/user/MOREseeingUFOsPA

Nem azert irom a valaszom, mert nem hiszek benne... hiszek.
DE: repuloknek nem szoktak magukat alcazni, sem felhoknek(szerintem), mert azok barmilyen idojarasi jelensegek lehetnek.... :D Ha mar ufok jonnek akkor szerintem nem igazan f*snak, hogy a levegoben esetleg meglatjak oket, netan lelonek, mert ez nem amerika :DDDD

ez az UFO meg UFO nak álcázza magát:

Örülök Ricsken, hogy te komolyan állsz a témához :) Megnéztem a vididet is, érdekesek azok a valamik és ott írtad, hogy az egyik elég közel jött, hogy látni lehessen a csészealj-formát.
A belinkelt youtube-cstornán néhány vidin vannak olyan fények is, amelyek ugyan repülőhöz hasonlóan villognak, viszont nem mozognak. Se nem távolodnak, se nem közelednek, semmi! Na azok mik a szkeptikusok szerint?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!