Spyke93 kérdése:
Ki az a 404?
Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 19:04
1/14 anonim válasza:
írd be a keresőbe, hogy ki az a 404, és kijön minimum 405 találat.
3/14 anonim válasza:
akárhányszor idenézek mindig ittvan ugyanez a kérdés :D
4/14 anonim válasza:
Omfg.
Olyan nagy dolog a keresőt használni? Már meg ne haragudj, csak naponta 12 kérdés van itt eben a témában :)
5/14 anonim válasza:
Apa, kezdődik! Végre volt egy kis szünet, most megint jönnek a 404-es kérdések. ("... de szabadíts meg a gonosztól...")
6/14 anonim válasza:
404 egy ufó
Viccet félre téve :
Egy súlyos agykárosodásban szevadő 16 éves akinek valószinűleg ez élete legnagyobb öröme de psichológust még nem látott , súlyos agyelváltozásban szenved amit LSD -halucinogén drog okozott.
7/14 anonim válasza:
jah és ne töröld ki a hozzászólásaimat haver!! csak azért mert rájöttem hogy mi van itt a háttérben!! nana
8/14 anonim válasza:
Egy kecske, aki szereti a sajtot...
9/14 anonim válasza:
Ő egy élő, igazi és bölcs raptoidsajtoskecske! Az űrből jött, hogy a gyk-n keresztül igába hajtsa a világot! És én Leokádia hűen szolgálom majd 404et és elit kommandós csapatát az Ismeretlen de Diszkrét Intézményi Óvó-és Tervépítő Állami Kupaktanácsot.
HAIL 404!
10/14 anonim válasza:
Egyáltalán látta már valaki élőben azt a palit? egyébként még mindig nem tudtam meg ki ő.... -.-"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!