Űrállomás a Marson?
Meg ha ők tüntetik el "kézzel" a mesterségesnek látszó dolgokat, miért csinálták meg egyáltalán a google earth--öt?
Mondjuk lehet level kettőn gondolkodnak, és akarattal hagytak benne egy-két furcsa tereptárgyat, hogy azt a látszatot keltsék hogy ők egyáltalán nem retusálnak:)
Az a valami a neptunuszon elo fajok urallomasa ott egy tankolo helyet csinaltunk a nemsokara arra elhalado kb 1 milliard katonat szallito uregyseg szallitonknak
jo szorakozast amig eltek es a nyelvunkbe nincs megkulomboztetve a j es a ly
OK????
Annyira utálom a sok elvakult, fanatikus, majomszájú retardált barmot, mint itt ti néhányan, még a nyilvánvalót se hiszitek el, mert egyszerűen belétek nevelték, hogy az ilyesmi nem létezik. a világ vezetői nem akarják, hogy egy kicsit is elgondolkodjatok, h mi is folyik körülöttünk. nem érdekel mi van veletek, nem áll szándékomban vitatkozni, de hülyén fogtok meghalni, ez van. csak elmondom az én álláspontom. addig én se hittem el az ilyesmit amíg a saját szememmel nem láttam ezeket, és olyan dolgokat amikről álmodni se mernétek.
az a poén, hogy sok mindent kitakarnak, átszerkesztenek a gugli earthben is. a marsi képen látszik, h full pixeles a környéke, valszeg elhomályosították. a bolygó a nibiru ami a föld felé közelít, az is ki van takarva egy nagy fekete téglalappal a gugli skyban.mégis tud róla a legtöbb ember h létezik. ha van egy kis szabadidőtök a sok agyromboló f@szság mellett amit csináltok (kockulás, tévézés) nézzétek meg gugli skyban ezeket a koordinátákat: -6.01931, -91.5903 elég beírni a keresőbe. közelítsetek rá, és ott van egy fekete téglalap. ezután mondjátok hogy a marsi űrállomás hülyeség. mellesleg ott van az a kis dolog amit kib@szottul titkolnak, hogy már a 2 vh körül ember járt a holdon és a marson, földönkívüli technológiák felhasználásával. nem furcsa kicsit, h a 60-as évek vége óta egyszer sem mentünk a holdra (nyilvánosan)? pedig a technológia jóval fejlettebb annál ami akkor volt. talán van ott valami amit nem kéne bojgatni. a mars egy külön dolog. több olyan felvétel van amit átszerkesztettek, némelyiken olyan tornyok vannak ami magassága többszöröse a föld legnagyobb építményeinek. a régi képszerkesző eljárások elég sz@rok voltak azért látszik olyan jól. a szondák képeit szándékosan elvörösítik, h a "vörös bolygó" látszatot fenttartsák, pedig van ami eléggé hasonlít egy földi sivatagi képhez, kék ég, barnás vöröses homok, stb. tudom h úgysem fogjátok nézegetni, úgyis elvagytok a szánalmas tudatlan életetekkel, de azért hátha van aki kicsit értelmesebb köztetek, és veszi a fáradtságot h belenézzen: [link]
okosodjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!