Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mik a legújabb ufó hírek?

Mik a legújabb ufó hírek?

Figyelt kérdés
Videók,cikkek is jöhetnek :D
2011. jún. 3. 13:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :)

Szerintem maga az UFO kifejezés elég tág, bár a legtöbbször mindenkinek a repülő csészealj jut eszébe. :)

404 miatt meg nem kell aggódni, tudja kezelni a beszólásokat. Amíg az legtöbben az oldalról vele foglalkoznak, addig ő ki tudja aknázni a lehetőségeket és ÉL. :)

2011. jún. 4. 07:24
 22/25 anonim ***** válasza:

[link]

Eme oldalon is találhatsz néhány UFÓ hírt.

2011. jún. 4. 11:00
 23/25 anonim ***** válasza:
-z
2011. jún. 4. 15:46
 24/25 anonim ***** válasza:

Régi, de nagyon érdekes videó:

http://www.youtube.com/watch?v=noSwtCZc-F4&NR=1&feature=fvwp

Tekintsünk el a 2 tudatlan f.sztól, és inkább az űrlényre koncentráljunk:

Mindenképp elgondolkodtató. Nagyon profi, részletes munka, ha fake, de ehhez rengeteg pénz és idő kell, hogy ilyen szintű fej részletességet, illetve mimikát létrehozzanak.

2011. jún. 6. 17:33
 25/25 anonim válasza:

én is láttam egyet este discobol sétáltam haza vittem hazafele magamal egy sört(szerencsétlenségemre de szerencsére)

egyszer csak ki futot a erdőböl egy ufo nagyon magas volt vagy 2 és fél méter husszu lábal kezek amolyan sexy tini csaj féle egyszer csak indixour nyelven megszolalt hogy adjam oda a sörömet megáltam csak lestem mint állat erre erodolias nyelven mondta ugyanezt gondolom azt hitte nem értem! mondtam neki a utcán futatott anyádnak adom ha nem tágulsz arréb az utambol erre bokán rugot a 1 méteres lábával elbaszodtam de kirugtam a lábát a porban verekedtünk fogtam a sörösüveget lehuztam gyorsan a utolsó kortyot aztán kupán vágtam vele megkötöztem egy indával és hazavittem azota a rabszolgám de szerintem heroin függö

2012. jan. 13. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!