Mik a legújabb ufó hírek?
Szia! :)
Szerintem maga az UFO kifejezés elég tág, bár a legtöbbször mindenkinek a repülő csészealj jut eszébe. :)
404 miatt meg nem kell aggódni, tudja kezelni a beszólásokat. Amíg az legtöbben az oldalról vele foglalkoznak, addig ő ki tudja aknázni a lehetőségeket és ÉL. :)
Eme oldalon is találhatsz néhány UFÓ hírt.
Régi, de nagyon érdekes videó:
http://www.youtube.com/watch?v=noSwtCZc-F4&NR=1&feature=fvwp
Tekintsünk el a 2 tudatlan f.sztól, és inkább az űrlényre koncentráljunk:
Mindenképp elgondolkodtató. Nagyon profi, részletes munka, ha fake, de ehhez rengeteg pénz és idő kell, hogy ilyen szintű fej részletességet, illetve mimikát létrehozzanak.
én is láttam egyet este discobol sétáltam haza vittem hazafele magamal egy sört(szerencsétlenségemre de szerencsére)
egyszer csak ki futot a erdőböl egy ufo nagyon magas volt vagy 2 és fél méter husszu lábal kezek amolyan sexy tini csaj féle egyszer csak indixour nyelven megszolalt hogy adjam oda a sörömet megáltam csak lestem mint állat erre erodolias nyelven mondta ugyanezt gondolom azt hitte nem értem! mondtam neki a utcán futatott anyádnak adom ha nem tágulsz arréb az utambol erre bokán rugot a 1 méteres lábával elbaszodtam de kirugtam a lábát a porban verekedtünk fogtam a sörösüveget lehuztam gyorsan a utolsó kortyot aztán kupán vágtam vele megkötöztem egy indával és hazavittem azota a rabszolgám de szerintem heroin függö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!