Diator még mindig szűz, bár jól értesült források szerint életében először sikeres maszturbációt vitt véghez egy plejádi lány képére ( [link] rá ha minden igaz )
404 kollégát ismét kiengedték a szigorított zártosztályról csillaghegyen, visszakerült a régi megszokott kórtermébe a barátaihoz így ismét hozzáférése van a nővérkék kódolatlan wifijéhez éjszaka, mikor mindenki alszik.
Árpád hetek óta deliriumos állapotban van otthon barátai társaságában. Úgy fest sikerül leküzdenie a betegséget.
UFO-kutató ismét az elvonón van a sok LSD-től és angyalportól, immáron 10. alkalommal.
ding-dong, friss híreinket hallották, hamarosan újra jelentkezünk!
2011. jún. 3. 15:14
13/25 anonim válasza:
,,Már értem hogy nektek mért nem mutatta meg 404 azokat a videókat...''
XDXdxDXdxd hát ezen besírtam:D:D:D nőj fel kyle
2011. jún. 3. 15:28
14/25 anonim válasza:
Állítólag Battonya mellett egy eddig ismeretlen idegen faj fedta fel kilétét. A nevük: tirenaxidánok. Olyan állkapcsuk van, mint egy farkasnak, de a fejük összességében inkább egy elefántéhoz hasonlít, csak kicsiben. 6 kezük és 2 lábuk van, mindegyiken 5 ujjal. Testük teljesen csupasz, mint a szürkéké. Bőrük sötétkék, szinte fekete.
2011. jún. 3. 16:08
15/25 anonim válasza:
Egyik este 11 körül olvastam a fórumot, s egy különös hangra lettem figyelmes. Kirohantam az udvarra megnézni, de addigra már nem hallottam azt a bizonyos hangot. Visszamentem a szobámba, kb. úgy 10 perc múlva újra hallottam azt a hangot, de most gyorsabban rohantam ki az udvarra, de ismét nem láttam semmit. Számomra ismeretlen hangra lettem figyelmes. Utána láttam az égen egy nagyon erősen világító azonosítatlan repülő tárgyat. Háromszög alakú volt, de ez a fény nem fogható semmihez. De nem az adhatta a hangot, mert az erdő közelében láttam valamit vagy valamiket futni, ami néha adott ki olyan hangot. Kicsit hasonlított a beszédre, de mintha nem betűket ejtenének ki. A lénynek emberi alakja volt, de nem úgy nézett ki, mintha csak egy lett volna. Lehet, hogy annyira hasonlóan mozogtak, hogy 1-nek látszott. A feje nagyobb volt az emberénél, semmi szőrt nem láttam rajta. De gyorsan futott, s eltűnt az erdőben. Ekkor nagyon megijedtem, s berohantam a szobámba, utána elbújtam, de nem tudtam aludni, mert nagyon megijedtem. Mostanáig is elfog a félelem, ha oda nézek. Azóta nem nagyon megyek ki este sehova.
és tök egyedül laksz az erdőben, vagy hogy lehet hogy más nem hallotta az utcában, ha te a szobában felfigyeltél rá 3-szor is?
2011. jún. 3. 16:29
18/25 anonim válasza:
Nem az erdőben lakom, hanem egy kisvárosban, de az idős szomszédok ilyenkor alszanak már. Az erdő az a lakásunk mellett van 100-200 méterre. Szüleim meg nem hitték el az egészet, mert ők nem hisznek az űrlényekben.
Megérkeztek a medvedisznóemberek és uralom alá fogják hajtani a Földet. Egyelőre úgy viselkednek, mintha ártalmatlanok lennének, de ez csak taktika :D [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!