Létezhet valami érv amellett hogy nincs földönkívüli világ? Vagy a szkeptikusok őrültek?
Sok tudós köztük Stephen Hawking sem zárja ki az idegen lények létezését és az intelligens idegen civilizációk létét sem és kutatja is a megoldásokat. Sőt még maga a pápa üdvözletét is küldte az egyik UFO magazinnak, mondván hogy ő sem zárkózik el attól hogy léteznek földönkívüli világok. A SETI programot sem indították volna el milliárdokért, méghozzá nemzetközi tudományos szinten, ha elmebeteg gondolkodást jelentene az az elképzelés hogy létezhetnek földönkívüli világok.
Ennek eredménye kép aki mégis elzárkózik a lehetőségtől és 100%ban biztos benne hogy nincsenek idegen lények, joggal mondható hogy beteg gondolkodása van, mivel a földönkívüliek nem léte nem bizonyítható de ők még is elhiszik hogy nincsenek.
Hát azért elég jól csinálják a rejtőzködést ha vannak mert 6milliárd emberből csak 500millió látott UFO-t vagy rabolták el ami azért nem olyan sok.
Igaz egy statisztika szerint minden második ember ismer valakit aki látott már Ufo-t de még mindig csak az azonosítatlan repülő tárgyaknál tartunk nem a földönkívülieknél.
Mondani sok mindent lehet:)Én is láttam:) Aztán mégsem:)
DE..
Nem tartom kizártnak hogy van földönkivüli élet.Itt is kialakult az élet. Máshol miért ne alakulhatna ki?Az ember a Marsra se tudott még eljutni és felfedezni hogy valójában mi található ott. Akkor gondoljatok bele hogy mi fényévekre milyen felfedezésre váró bolygók lehetnek még. Az univerzum teli van billiónyi bolygókkal.Nehogy már azt mondjátok nekem hogy egyetlen egy bolygón nincsen élet, akár a legprimitivebb.
Az ember olykor képest azt hinni hogy nincs a Földön kivül élet, ugyanakkor képest azt is hinni hogy minden 100 méteren belül biztos hogy van idegen élet.
Ha meg láttak ufo az emberek kitudja hogy valójában mi az.
Lehet hogy mi vagyunk x 100 év mulva, csak a jövőből.
Lehet teóriákat gyártani. De csak ésszerüt.
Ne olyat hogy Michael Jackson is az volt...
ugyanúgy gondolom, mint szkeptikus társaim...
nem zárom ki a földönkívüli életformák létezését, de azért az ilyen intergalaktikus szövetséget meg a többi marhaságot azért már nem tudom megkajálni... meg tudjátok hogy mi a legvalószínűbb? az hogy van idegenéletforma, csak túl távol a Földtől. meg, az sem biztos hogy a földönkívüli életformák képesek az űrben utazni stb. meg azért, csak nem idejönnének nyaralni..xD
Én láttam ufo-t pont ahogy leírták vagy ahogy ábrázolva vannak a képeken, csészealj alakú volt. És eltűnt egy pontban . egy helyben is megállt vagy 5 mp-ig.
Ha azok nem távoli idegen bolygókról jöttek, akkor biztos valami eltitkolt amerikai űrtechnológia :DD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!