Ki az a 404? (Nem tudom)
Figyelt kérdés
Mindig írják hogy 404 nem ír meg ilyenek. Ki ő?2011. máj. 28. 10:52
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi ezt rossz kategóriába írtam egy kicsit.
2011. máj. 28. 10:53
2/8 anonim válasza:
ebben a kategóriában ő itt a jani.
3/8 anonim válasza:
Na ne mond hogy nem tudod ki ő. Amúgy egyszerű ha találsz ilyen 404 es kérdéseket akkor olvasd el. 404 egy felhasználó itt akinek volt 4. tipusú találkozása az idegenekkel.
4/8 anonim válasza:
Jajj neeee már megint, hát miért van a kereső mégis? :/
5/8 anonim válasza:
Ó bakker, már megint. OLVASS MÁR UTÁNA! EZ MÁR HANYADIK ILYEN KÉRDÉS!?
6/8 A kérdező kommentje:
Azt hittem hogy ő valami szerkesztője az oldalnak vagy valami ilyesmi. Egyébként meg én vagyok a hülye? Ti nem ismeritek a szabályzatot. A KÉRDÉSRE KELL VÁLASZT ADNI, NEM AZT KELL LEÍRNI HOGY HÁNYAN TETTÉK FEL MÁR EZT A KÉRDÉST!!!!!
2011. máj. 28. 14:54
8/8 anonim válasza:
Hagyjátok már szegényt!!!!Honnan a fenéből tudhatná???Például lehet hogy ma vagy nemrég regisztrált!!!!Minek bántjátok?Őse tudhat mindent!!!!!!!!!!!!!!HAGYJÁTOK BÉKÉN SZEGÉNY PÁRÁT BASSZUS!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!