Rendszeresen friss tűszúrásokat fedezek fel reggelente a testemen. Elraboltak a földönkívüliek?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki kitalálná!
Nem drogozok, antialkoholista vagyok és az elmém ép. Nem vagyok alvajáró ezt a barátnőm tanúsítja. Nem buliztam tegnap este és soha életemben nem buliztam még. Teljesen egészséges vagyok.
2011. máj. 25. 13:35
11/24 anonim válasza:
M@x: [link]
Biztosan vannak másfajták is amúgy, én ezt ismerem.
12/24 TOMAtm válasza:
haver 22Gs tűvel szúrom magam,SEMMI nyoma nincs(pedig k*rva vastag).
13/24 anonim válasza:
Kamerás ötlet jó! Egyébként lehet, hogy valami spec kiütés. Elmennék vele bőrgyógyászhoz a helyedben
14/24 A kérdező kommentje:
Már voltam a körzeti orvosnál és ő mondta hogy tűszúrások.
2011. máj. 25. 21:40
15/24 A kérdező kommentje:
Egész nap vártam 404 válaszát de nem jött. Biztos jó helyen járok?
2011. máj. 25. 21:42
16/24 anonim válasza:
Ahogy utánaolvasgattam, allergiánál jelennek meg ilyen tünetek. Lehet allergiás vagy a tollra a párnádban vagy a lepedő anyagára lettél érzékeny és azért reggel veszed észre.
17/24 A kérdező kommentje:
Még mindig nem válaszolt de mért? Pedig ez igaz!
2011. máj. 26. 10:14
18/24 anonim válasza:
Nem tudom, lehet hogy amit feltett a gyakorira, az a hamis email címe. Én is küldtem neki pár napja egy ügyben, de eddig nem válaszolt. Ha nem ír, próbáld meg a gyakorin felvenni vele a kapcsolatot. Bár lehet hogy csak nem akar válaszolni, ugyan is "nem minden arany, ami fénylik". Ezt azért mondom, mert 404-nek is van pár olyan állítása, ami már kisujjon leng az ésszerűség, és az irracionalitás határán. Szóval a szavahihetősége úgy kb 50 50%. De akik elmentek hozzá, mert valamilyen okból felvette velük a kapcsolatot, nagyon hiteles beszámolót adtak. (amennyiben nem voltak beépített emberek). De egy próbát megér. Minden esetre addig vedd fel a kamerával a dolgokat, hátha többet tudunk majd.
19/24 M@x válasza:
Nekem már válaszolt 404 E-mailben szóval nem kamu a cím.
20/24 anonim válasza:
Nekem is válaszolt már. Az volt a kérdésem hogy mit lehet enni ami nem káros és nincs benne hús. Elég sok finomságot írt vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!