Kik azok a plejádok és a reptoidok?
nem értem hogy a reptoidok most a jók vagy a rosszak?
Mert az a román kisfiú reptoid -állítása szerint- és ő a jófiúk közül való -állítása szerint...
21:43
Nem diator vagyok,azt sem tudom,ki az.
Nem tudom első, hogy miről van szó... :D de ha arra gondolsz hogy a kérdést én tettem fel akkor tévedsz :D
A plejádok, egy régi birodalom régi tagjai, akik a plejád csillagrendszerben élnek, hasonlítanak az emberre, és 700 évig élnek nagyon fejlettek, de kevesen vannak kb 400 ezer fő...
Ha minden igaz akkor 2012-ben elfognak jönni , a föderációjukkal, elvileg ők hozták Jézust a földre,
A plejádok 2000 évvel ezelőtt hagyták el a bolygónkat, különböző okok végett, sajnos..
A reptoidok, azok gyíkszerű lények, pikkelyekkel, Gonosz lények, úgy tartják hogy gyarmatosítok, és népeket befolyásolnak a tudtuk nélkül, a föld is ebben a helyzetben van elvileg, és tudják magukat embernek álcázni. És itt élnek köztünk, a vezetők dns-ét az övékkel vonták be , ezáltal könnyebben tudják manipulálni az embert...
Sok dolog van még amit mondhatnák, a lényeg hogy idegen lények..
Köszönöm a válaszokat!
Hiszek a földönkívüliekbe,de ezekbe a plejádokba meg reptoidokba nem nagyon,de azért megkérdezem:a plejádok és a reptoidok ellenségek,szövetségesek,vagy nem is foglalkoznak egymással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!