Mik pontosan azok a plejádok meg reptoidok meg ilyenek?
Kérem azok a srácok írjanak akiket mindig oltanak kérdésekben hogy az xy meg z egyből a reptoidokkal jönne.
A 2.-ról már olvastam tiniként pár cikket a túl sokat nem.
Jah és bocs ha rosszul írtam.
Kérdések: hol laknak? hogy néznek ki? ki találta ki hogy vannak ilyenek? ti miért hisztek bennük? mit esznek? ilyenek.
Ez a helyes szöke pasi Astar Sheran, a plejádiak egyik vezetöje:
ha jól tudom ez a hölgy Sanat Kumaran, szintén plejádi:
Itt pedig ketten:
Úgy látom a plejádok világszerte ismertek,állítólag minden országból egy ermberrel felveszik a kapcsolatot.
Helyes pasi,velem is felvehetné:
Állítólag valamikor majd a segítségünkre jönnek,azt mondják 2012.12.21-én, de ezt fentartással kezelem,minden esetre meglátjuk mi lesz!!!
A reptoidok azok a gyíkok,vagy mik.Azt hiszem a föld alatt élnek,hipnotizálnak,meg annunakiknak is mondják öket, és az embereket nyomják el,hogy ne fejlödjenek,meg ilyesmi.Egyebet nem tudok róluk.A létezésük nem biztos,bár sok a szóbeszéd...
Kedves Kérdező!
Plejádok (magyar nevén Fiastyúk), a Bika csillagképben található csillagcsoport
Pleiádok, a görög mitológiában Atlasz és Pleioné Ókeanisz tengeri nimfa leányai
26 millió évvel ezelőtt két nem emberi űrbeli civilizáció közelítette meg a Földet, és alapított településeket rajta. Ez a két planetáris nem emberi civilizáció a hüllőfélék vagy reptoidok (a Nyilas csillagkép kevésbé ismert csillagairól) és a dinoszauruszok, vagy dinoid társadalom (az Orion csillagkép Bellatrix rendszeréből) származnak.
Tisztelettel: google-team
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!