Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha az úgynevezett földönkívüli...

Ha az úgynevezett földönkívüliek, ilyen sűrűn járnak erre, és pár emberrel itt ennyire "közeli" viszonyban vannak, akkor mondjátok már meg nekem, hogy milyen módon jutnak ide?

Figyelt kérdés
A kérdést elsősorban a "nagyágyúknak" tettem fel, többek közt Diator kollégának. Tényleg minden rosszindulat nélkül kérdezem,hogy le tudnád írni pontosan, milyen úton módon jutnak ide? Mert a sebesség ilyen nagy távolságokban már nem valami működőképes opció, ugye a fénysebesség élő szervezetre való káros hatását nem kell ecsetelni, a témában jártasaknak, a féreglyukról már nemis beszélve.Szóval szerintem sokunkat érdekelne,hogy milyen aza technikai vívmány amivel bemutatnak a fizikai törvényeknek? :)
2011. máj. 2. 22:11
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Kedves GeeeKy!

Amikor odaírom, hogy amatőr és még idézőjelbe is teszem: "amatőr" akkor nem azokra gondolok akik otthon spontán megnézik a google térképet majd elolvasnak egy UFO-s cikket. Nem minden az aminek látszik! Pl: A Magyarországon található legnagyobb átm. távcső 96 cm-es. Japánban van olyan "átlag, amatőr" ember akinek 1,5 méter átm. távcsöve van. Na most ki az amatőr? Másrészt nehogy azt hidd, hogy akinek nincsen egyetemi diplomája az már teljesen hülye a témában... Másrész eltitkolt adatokat is szoktak lopkodni a NASA-tól.

2011. máj. 4. 01:47
 22/38 A kérdező kommentje:

Kedves 404!

A tudás,fejlődés nemcsak kizárólag a nyitott gondolkodásmódon alapszik. A nyitottság persze nagyon jó dolog, egy bizonyos pontig de van ahol már hátrány, például ugye ezzel az erővel mondhatnánk hogy sajtból van a hold,mert ránézésre olyan

és miért ne legyünk nyitottak. A helyes út valahol a kettő között van ( nyitottság és földhözragadt között),ugyanis vannak dolgok amiket ki lehet zárni,és ki is kell hogy előre jussunk, ha látsz teljesen felülről egy bútorlapot,úgyhogy valaki tett alá egy téglát,

és ránézel még nemfogod aztmondani,hogy bakker eza bútorlap lebeg, csak azért mert nemlátod hogy van alatta valami, a helyes gondolkodásmód:vajon mi van alatta? :) Ennyit szeretnék mondani a szokásos amit nem látsz nembiztos hogy nincs is,érvre.

Az ősembert meg mai technikai vívmányokat kéretik nem idesorolni,sajnos alapvető különbségek vannak, az ősember nyelvezete nem megfelelő arra hogy kvantumfizikáról,vagy akármilyen fizikai jelenségről adjunk leírást számukra, viszont a mai ember nyelvezete

és kvantumfizikai ismerete egész szépnek mondható, ezáltal ha kitalálni nemtudjuk a módszert, de ha valaki konkrétan leírná az idegen szerkezet működését, nagy valószínűségben meglehetne határozni, hogyéletképes-e a dolog, vagy egy dús fantáziájú uriember

találgat szabadidejében, sajnos ennek pont te vagyis ti álltok utjában ( itt megjegyezném nem a hivőkkel van baj, énis hiszek bennük, hanem azokat vonom kérdőre akik napiszinten társalognak velük, és tényként kezelik.),ugyanis konkrét információt nem adtok a dologról,

így nincs is miről beszélni. Biztosan átutazható bármilyen távolság valamilyen módon, csak kérdés hogy ezek a lények megoldották-e már, mert itt inkább arról megy a vita hogy mi a lehetséges, holott konkrét információ sosem érkezik be ezekről a lényekről,pedig itt páran találkozgatnak velük

Jómagam erre voltam kíváncsi, és kb. erre is számítottam. Köszönöm a válaszokat,további Szép napot a kedves válaszolóknak!

2011. máj. 4. 09:08
 23/38 anonim ***** válasza:

Szia 404 régen beszéltünk

A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:23

Hogy honnan tudom, igazából egy interjúból tudom azt hogy féreglyuk volt itt a földön, ezek a képződmények még nem záródtak be mert nem tudják őket bezárni, csak hermetikusan zárták le őket...

Egy Livermoli fizikus mesélte ezt a dolgot el... A mondanivalóit logikusan építette fel nagyon érdekes olvasd el: [link]

[link] ez is érdekes, a maghasadásról szól, amikor is a maganyag térváltozásokat hoznak létre..

Jó olvasgatást... :)

2011. máj. 4. 11:17
 24/38 anonim ***** válasza:
404 Abba igazat adok neked hogy más lények és idegen technológiáik vannak és attól hogy nem ismerjük ezeket attól még ők használhatják azt a tudást. Viszont ha tartod velük a kapcsolatot akkor azt is tudhatnád hogy veszélyes. Nagy hibát követsz el. Hagyad békén őket semmi közünk hozzájuk! Egyszer engem is elraboltak de előrre szólok hogy NEM AKAROK róla beszélni örülök ha nem gondolok rá ne is kérdezzétek! Ja és amúgy se hinné el senki úgy hogy tök felesleges elmesélni! A lényeg hogy megkínoztak de nem tudom mit csináltak velem. Na szóval nem tudom 404 te kikkel társalogol de én a helyedbe óvatos lennék lehet hogy csak besúgónak tartanak hogy mindent elárulj az emberiségről asztán egy váratlan pillanatba lecsapnak. Nem lehet azt tudni. Az emberiség nevében felszólítalak hogy fejezd be!
2011. máj. 4. 12:35
 25/38 anonim ***** válasza:
Kérlek utolsó meséld el nagyon érdekelne, kérlek mondj el mindent azt is hogy-hogyan néztek ki, kérlek szépen nem titkolhatod ezt el az emberiség elől.. :)
2011. máj. 4. 13:25
 26/38 anonim ***** válasza:
Hát azért utolsó, hogy az emberiség nevében felszólítod :D az már egy kicsit túlzás és vicces is , legalábbis nekem.. :D
2011. máj. 4. 13:27
 27/38 anonim ***** válasza:
404 fejezd le azonnal!
2011. máj. 4. 15:07
 28/38 anonim ***** válasza:
Diator ha vannak féreglyukak hirosimában akkor miért nincs a fényképével tele az internet?
2011. máj. 4. 16:54
 29/38 GeeeKy ***** válasza:
Én sem tudom... Diator, gondoltam, hogy belinkelsz majd pár cikket ami nyilván KAMU...vagy egy másik cikkről másolták át amiket csupán azért találtak ki, hogy a mindent elhinni képes emberek átverjék, a pénz miatt. Te is ennek az áldozata vagy
2011. máj. 4. 19:40
 30/38 GeeeKy ***** válasza:

Kedves 01:47-kor iró!

Gondoltam, hogy nem googlemap kukkolólra gondoltál. De egy olyan ember, aki nem küld szondát a Vénuszra, vagy valami hasonló dolgot csinál, az honnan tudná kiszámolni hogy mekkora a légkori nyomás stb...?:) És ne higgy el minden kamu cikket...énis szoktam ilyeneket olvasgatni, amikor olvasom elhiszem őket, de rá 1 percre már tudom, hogy ezt csak valaki azért találta ki, hogy pénzhez jusson! Csak azt hidd el amit a NASA kimond, műsorokban, Híradókban elmondanak, mert ott kevesebb annak az esélye hogy csak szivatnak:) ennyi.

2011. máj. 4. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!