Ha az úgynevezett földönkívüliek, ilyen sűrűn járnak erre, és pár emberrel itt ennyire "közeli" viszonyban vannak, akkor mondjátok már meg nekem, hogy milyen módon jutnak ide?
Egyébként nagyon egyszerű a válasz. Nagyon gyorsan "közlekednek" gyorsabban jönnek mint a fény. Ennyi.
(előző vagyok.)
már sokszor elmondtam itt mindenkinek hogy hogyan közlekednek...
több módja is van hogy vényéveket tegyenek meg... Az egyik hogy amikor körbe körbe forognak , akkor az időt manipulálják maguk körül, ez állttal ami nekünk 1 perc az nekik is 1 perc, csak az időt manipulálva nekik az út nem 1000 évig fog tartani hanem csak percig...Remélem érthető...
Akkor vannak olyan hajók is amelyek A és a B pontot összekötik, úgy hogy meggörbítik a teret és ez állttal 1000 lépés helyet csak egyet kell lépniük, hogy oda érjenek a céljukhoz... A tér utána vissza áll, mert az erő folytonossága véget talán ezt tér görbületet nem is lehet látni érezni, mert kb 1 másodperc töredéke alatt zajlanak le az események..
Akkor még vannak a féreglyukak, amik elég bonyolult dolgok még én magam sem értem őket teljesen... lényegében A teret és az időt manipuláló szerkezet, lényegében az időt lelassítja és térben képződő szakadásban utazik... Vagy valami ilyesmi a lényeg az, hogy a fény is kb így utazik, mondhatni, de nem teljesen, lényegében a fény is áttöri a terest , vagy ilyesmi, a lényeg hogy féreglyukakkal ritkán találkozunk... Véleményem szerint ezek a féreg lyukak nem távolság utazására, hanem más dimenziók utazására, esetleg párhuzamos dimenziók utazására szolgálnak, lehetséges hogy akár időutazásra is, pl: fekete lyuk... Tudni kell, hogy a földön is képződött egy ilyen féregjárat, ahol lények jöttek át... Ez Hirosimában volt, ami után ledobták az atombombát...
Van még egy, Az úgynevezett fényhajók, ezek a hajók fényből vannak, lényegében élőlények... olyan mint nálunk a ló... csak nem hús vér hanem fényből van.. meg még nem tudom miből, a lényeg hogy tud benne utazni más világ lénye.. szóval utazásra jól megy, és fénysebességgel száguld, ami elég gyors...
Amiket elmondtam az első a leggyakoribb űrhajó tudtommal... vannak még hajók de nem mennék bele...
Vannak olyanok is amelyek 1600 km hosszúak, de azokat a mély űrben tartják.. :)
Kedves Diator!
köszönöm a válaszod! Igazából a te válaszodra voltam kíváncsi! Nemis fűznék hozzá semmit, mindenki vonja le a konzekvenciát :)
ma 00:31 - ma 00:34 vagyok.
Kedves K.!
Ha jobban elméjülsz ebben a sebesség témában rájössz, hogy maga a sebesség egy relatív fogalom. Mihez viszonyítjuk?? Tegyük fel, hogy elindítunk a földtől a fény sebességének a 90% haladó űrhajót. (jelen esetben a föld a viszonyítási pont) Majd az űrhajóból elindítunk egy a fénysebesség 90% haladó másik űrhajót. (az 1. űrhajó a viszonyítási pont). Na most akkor a 2. űrhajó átlépte a "fénysebességet" vagy sem? Ha újra a földhöz visszonyítjuk a 2. űrhajó sebességét, akkor bizony átlépte.
Kedves Diator!:
. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`
Kedves választadó! :)
Igen értem a dolgot amit mondasz teljes mértékben, és ismerem a példádat is, igazad van a sebesség relatív dolog, te azt akarod nekem mondani ha egy hajón nyugalomban vagyunk ami fénysebességgel halad, az nem ártalmas, ez teljes mértékben ígyvan ahogy mondod, de itt van egy kis bibi, a felgyorsítás a nagy G erő miatt nagyon de nagyon lassú lenne,de ez a kisebb gond, a nagyobb gond azlenne, hogy a manőverezéseknél ugye már nem lennénk nyugalmi állapotba, tehát hatalmas G erők hatnának ránk, még egy nagyon kisívű kanyar is kifestetné velünk az űrhajó falát! :) ugye egy egyszerű vadászgépnél is mekkora G erők hatnak manőverezésnél, pedig aza sebesség a fényéhez képest gyakorlatilag hátramenet :D
Diator!
Honnan veszed mégis, hogy fényhajók meg ilyen őrültségek léteznek...meg hogy hirosimában létezett féreglyuk...? Ott voltál? Nem kell minden hülyeséget elhinni...amiről beszélsz nincs semmijen tudományos alapja.
ma 12:12 vagyok.
Végeredményben fölösleges vizázni róla, szerintem biztosan lézetnek földön kívüliek, és biztosan van olyan f.k. civilizáció ami sokkal fejlettebb nálunk és megoldották ezt a nagy távolságokba való utazás problémáját.
Egyébként csak érdekességképen. Nem kell milliárd fényévekre keresni a földön kívüli életet. Én úgy tudom csak a naprendszerben 3 égitesten lehet inteligens élet. Hold, Mars, Vénusz. Hold és a Mars képeit folyamatosan hamisítják (eléggé bénán) ami gyanúra ad okot. A Vénuszról érdemes tudni, hogy a NASA azt állítja, hogy ott 500 fokos a felszíni hőmérséklet, és a földi légnyomás 100X van. Namost Egyes "amatőr" csillagászok viszont kiszámolták, hogy valójában maximum 60 fok lehet és a földi légnyomásnak "csak" a 10-szerese.
Mellesleg a Jupiternek az Europa bolygóján is lehet élet.
Sőt hallottam olyat, hogy amikor a Voyalger elhaladt a Vénusz mellett akkor egy pillanatra kitisztult az ég és látszódott a szilárd talaj. Talán ott is lehet valamilyen nem szén alapú élet, hanem valamilyen más alapú...
De természetesen nem kell minden gondolatom kézpénznek venni csak mint érdekesség leírtam.
Ők nem feltétlenül emberi technikával, nem emberi találmánnyal és nem emberi tudással élnek, mivel ők nem emberek. Ezért az ember nem értheti meg azt amiről azt sem tudja mi az. Van amit ők sem értenek amit mi alkalmazunk, annak ellenére hogy fejlettebbek ők sem értenek meg sok mindent ami a miénk mert más a gondolkodásunk és mások a lehetőségeink is amiből a saját technikai tudásunk kibontakozik.
Egy ősember megértené hogy a mágnesvasút miért megy olyan gyorsan? El tudnád neki magyarázni úgy hogy felfogja? Nem. Azért nem mert ő azt sem tudja mi az a vonat. Te a mágnesvasút tervrajzát mutatnád neki hogy elmagyarázd a technikáját. De ő ettől nem lesz okosabb azt sem tudja mi az a tervrajz, mi a mágnes és egyáltalán mi a technika. De attól hogy ő ezeket nem ismeri a mágnesvasút létezhet. Hiszen ha valaminek nem tudod a megoldását attól még létezhet megoldás. Így ha valami ismeretlen, attól még létezhet. Sok minden olyan dolog van amit ma már használunk pl. mobiltelefon, mikrohullámú sütő stb. és ezek a dolgok a régen élő embereknek hihetetlen volt. 500 év múlva az ember olyan szintre tudna jutni- ha lehetősége nyílna rá-, amit a mai ember úgy gondol hülyeség és megvalósíthatatlan. Ez a hozzáállás a téves tudomány, és a téves tanításnak köszönhető elsősorban. Régen pl azt tanították hogy az a hímivarsejt jut bea petesejtbe amelyik hamarabb odaér. Ma már a helyes verziót tanítják. A petesejtet több millió hímivarsejt veszi körül, nem egy, és kiválassza a leg élet képesebbet és csak azt engedi be magába. Ha véletlenül egy másik is befurakodik akkor lesznek az egypetéjű ikrek. Szóval visszatérve, a tudomány is hibázik, később kijavítja a hibát, de hibázik. Most azt mondja a tudomány hogy fénysebesség nincs, de 150 év múlva kijavítaná hogy mégis van. Az ember nem csak elhiszi amit a tudomány mond, de 100% nak veszi. Pedig mint tudjuk semmi sem 100%. Még az sem 100% hogy én a 404 vagyok, mert mindig ott van egy bizonyos 1%. Ez az 1% bőven elég ahhoz hogy ne teljes biztonsággal bízzunk meg a tudományban, így a fénysebességgel kapcsolatos tudományokban sem.
A fénysebesség képletére még nem jöttek rá, ezért könnyebb rá azt mondani hogy nem létezik. De amint rá fognak jönni, onnantól létezni fog. Vagyis az ember amiről nem tud, vagy nem ismer, az számára nem létezik. Az kizárt hogy létezzen. az ember számára csak az létezhet, amit ismer. Pedig higgyétek el nekem, rengeteg dolog van amit az ember nem ismer, és nem is fog soha megismerni mert a Földön nincsen meg a hozzávaló nyersanyag, de attól létezik és más távoli lények élnek vele. Ugyan úgy nekünk is van olyan tudásunk amit ők nem ismernek, de attól létezik és használjuk.
Ezért hiába kérded hogy mivel megy a hajójuk, ha pl nem tudod mi az a prigresszior vagy mi a straubegria. Mert ha azt mondom prigressziorral mennek amit a straubegriába raknak, nos ezzel nem lettél okosabb. Bár ezt csak példának mondtam. Akikkel én tartom a kapcsolatot azok több féle módszert alkalmaznak, mert több típusú hajóik vannak és különböző technikájuk van. Mindet én sem értettem mivel ember vagyok ők meg nem. De pl. a nagy anyahajók a csillagok atomenergiáit szívják menet közben. Egy tankolással rettentő sok távolságot tehet meg egy ilyen anyahajó, és ezt az energiaforrást az ember is ismeri, bár még nem tart ott hogy hasznosítsa is, de ismeri. Viszont vannak lények, akik nem fizikai hanem gázhalmaz alapú lények. Sok ismeretlen lény emberi ésszel felfoghatatlan módon közlekedik és ez így normális. Más faj, más technika, más gondolkodásmód. Ez természetes. Különböző a gondolkodásunk ezért más irányban fejlődünk. Egyben viszont az összes faj hasonló akár a Földön, akár Földön kívül, az hogy mind élni akar. Még ha nem is mind a jó úton halad és saját vesztébe rohan, de mindegyikünk élni akar és arra törekszik hogy életben maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!