Szervusz
Nem hinném hogy azok voltak. Ennek ellenére már találtak ősi barlangrajzokat, szkafanderes fickókat ábrázolva. Hogy hamisítvány-e ne kérdezd, nem tudom én sem.
Szerintem azért már az akkori embernek is volt valami, ami a mai emberekben is nagyon aktív: a FANTÁZIA.
Tehát már az akkori embereket is foglalkoztathatta az, hogy létezhet-e más élet, de ez véleményem szerint csak fantázia, elmélkedés volt, nem tapasztalat.
Attól fugg mit hívsz te UFO-nak.
Szakszerüen: Azonosítatlan repülő tárgy.
Az mindig van pl. Kinézek az ablakon : -jéé egy repülő ízé..
Azonosítatlan mert nem tudtam azonosítani.
Amúgy ha olyanra gondolsz.hogy más bolygón élő emberszerü lények akkor: Igen, Már jóval a sumárok elött, és az emberi faj előtt is léteztek.
Az is lehet, hogy a Szumérek is ufók voltak :)
Hiszen magyarúl beszéltek és írtak és hallottam hogy van olyan ufó nép akik szintén magyarok.
hm..:) Egy ilyen "lény" nagyon sokáig él. Olyan hosszú az életük a földi élethez képest, hogy egy emberöltő szemszögéből nézve nincs is értelme beszélni róla.
Amíg egy ember többször is újraszületik azt egy ilyen lény végig tudja kísérni, ha akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!