Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Léteznek-e UFOk ha igen milyenek?

Léteznek-e UFOk ha igen milyenek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 15:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
HA léteznek is miből gondolod hogy máshogy néznek ki mint mi?
2011. ápr. 27. 20:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Én vagyok a medvedisznó ember, de jól titkolom.
2011. ápr. 28. 00:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Engem Árpád meggyőzött, mert a neten sok reptiliánt láttam. Szerintem zöldek és nagyon sejtelmesen néznek ki és időnként elmosódott a testük és zöld nyelv lóg ki a szájukon
2011. ápr. 28. 02:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Persze Lizus, mellbimbós hüllők. Muhhaha.
2011. ápr. 29. 07:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Kb ugy nézhetnek ki mint a SPORE-ban :P Egyszóval bárhogy. Ezt amig nem látunk egy igazit (NEM ISMERETLEN EREDETŰ KÉPEN-VIDEÓN) valószinüleg nem is fogjuk tudni.
2011. máj. 3. 14:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Az UFO-k nagyon sokszínűek, és sokalakúak lehetnek... Utasszállító lámpái éjszaka, vadászgép, időjárási ballon és még egy rakat UFO alak létezik... Mert ha nem tudnád az UFO szó jelentése AZONOSÍTATLAN REPÜLŐ TÁRGY!!!
2011. máj. 6. 17:31
 17/17 Valaki Renáta ***** válasza:

Emberszerűek? rovarszerűek? gyíkszerűek? netán többdimenziós tudatos lények, melyek ha anyagi formát öltenek ragyogó fény formájában jelennek meg?

passz, a lehetőségek határtalanok..

Hogy léteznek-e? Talán a bennünk élő sejtek számára mi vajon létezünk, mennyire tudatosak ehhez? És vajon mi mennyire vagyunk tudatosak a nagy egészhez képest?...

Ennyit a szentimentális kérdésekről.

Amennyiben hasonló tudati szinten vagyunk bizonyosan kapcsolatba lehet kerülni velük.

A nagyobb kérdés az te miért akarod ezt tudni, téged milyen szándék vezérel?

S az is fontos, mindenki bizalommal fordul feléjük akinek még nem volt dolga velük (persze lehet hogy valamilyen formában minden ember kapcsolatban áll más lényekkel is) (például a kollektív tudat formájában).

És saját embertársai iránt is többnyire bizalommal van, innen látszik hogy mi a valódi mozgatója az emberiségnek. Alapjában véve bennünk lakozik a jó.

Hasonló a hasonlót megtalálja, bízom benne hogy mihozzánk is van hasonló -a jó értelemben- és mi is ráébredünk egyszer mennyi jó is van bennünk és egyszer elszánjuk magunkat és kibontakoztatjuk a nagylelkűséget, a szeretetet, a megbocsájtást, a nagyszerű dolgokat.

És végre félretesszük a tanult viselkedésmintákat, az állandó kritizálásokat, amelyek sehová sem vezetnek..

(egyhelyben ugrálva akarunk feljebb jutni, ahelyett hogy elindulnánk végre)

Igen léteznek, ahogyan mi is létezünk, és hasonlóan fognak viselkedni a mi világunkkal hasonlóan.

Ezért fontos hogy ne csak a rutinból, a sztereotípiákból merítsük a viselkedésmintáinkat, mert könnyen lehet hogy azok már rég idejétmúltak, talán soha nem is illettek ránk, és már régen nem vagyunk szinkronban önmagunkkal.

Mert így csak ilyen lényekkel vehetünk fel kapcsolatot, amelyeknél talán jobbat is érdemelnénk....

2011. júl. 15. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!