Szerintetek léteznek ufók vagy más idegen, földönkívüli lények?
Figyelt kérdés
Szeretnék tudományos válaszokat kapni!Érveket mellette vagy éppen ellene!Mert sok ilyen videó van,de ezeknek egy része csak kitalált.És a gabonakörök??Azokat mivel magyarázhatjuk?Vagy talán csak egy ember készítette!!!Akkor most mi az igazság?2011. ápr. 26. 11:59
11/14 anonim válasza:
Hát igen. Elég nagy egoizmus lenne azt hinni,hogy csupán mi vagyunk az egyetlen élőlények a világegyetembe. Az emberekre is csak azért van bizonyíték,mert itt vagyunk,látunk,hallunk. Más fajnál is ugyan úgy van. Lehet ők is azon vitatkoznak,hogy van-e más faj a univerzumba. Szóval én igenis hiszek abban,hogy vannak. Nem kell bizonyíték. Mert nem az embereknek van kitalálva a világegyetem.
12/14 anonim válasza:
utolsó, mi az hogy "nem az embereknek van kitalálva a világegyetem"?? ezek szerint valaki kitalálta? és mi az hogy nem kell bizonyíték? már hogy ne kéne... akkor ennyi erővel mivel az univerzum végtelen, ezért 100% biztos, hogy valahol létezik bill gates tökéletes megfelelője. vagy a mi világunk megfelelője... nemde?
gondolkodni néha fáj ám
13/14 anonim válasza:
Szerintem más 'faj' is azt gondolja,hogy kell arra bizonyíték,hogy az emberek léteznek.
14/14 anonim válasza:
Elméletileg lehetséges.Az emberek elfelejtik hogy az univerzumhoz képest a Föld nagyon rövid életü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!