Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért hiszi sok ember azt,...

Miért hiszi sok ember azt, hogy vannak idegen civilizált lények?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 23:18
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
sztem mese az egész
2011. máj. 7. 22:39
 22/25 anonim ***** válasza:
A dátumot látjátok mikor írtam és láttam valamit nem állítom de egy helyben lebegett 2 tárgy és láttam még majd írok róla ez friss hír és komoly!!! Le lett fotózva majd írok!!!
2011. máj. 7. 23:22
 23/25 Timoking ***** válasza:
0%

Kedves kérdező

Szerinted minden mese. Mindent letagadsz de vagy egy bunkó paraszt vagy, vagy belül tényleg hiszed a létezésüket, csak itt tagadod, hogy egy logikus es okos embernek tünj. Pedig az lenne az okos, ha hinnél.

Üdvözlettel, Timoking

2011. aug. 3. 12:10
 24/25 anonim ***** válasza:
Mert te is civilizált vagy és intelligens lények közé tartozol, és ha én földönkívüli intelligens lény lennék egy messzi galaxisban élő civilizációban, tudnám hogy létezel valahol.
2011. szept. 21. 19:06
 25/25 anonim ***** válasza:

Az sem véletlen,hogy meg született az ember,és az sem véletlen,hogy ennyi faj képződött és az agy létre jött ( a tudás az intelligencia primitív fajtája ,már az is egy értelmes lény a maga módján) véletlen eset lenne? az élet?

És ennyi anyag van a földön,hogy képes életet adni más bolygónak? pl: mint az ember létre jött élő lény, a földnek alap anyagaiból,és a tudásunkkal," akár" ( át is költözhetnénk egy bolygóra,amit be is népesíthetnénk) esetleg valamiféle ősünk tette ezt? ,mikor nem találták meg a ("közös őst") ember és majom félék között? pl le is telepedhettek az űrből jövő lények,akik csak úgy épülhetnek be hozzánk ,ha meg várják,míg intelligensebbek leszünk, és utána érthetjük,meg az ő történetüket,esetleg a mienket.

Elég merész ötlet, de sok érdekes dolog történt a történelemben,ami ezt bizonyítja.

Az ember vagy tovább fejlődik, meg tudva a lehetséges múltját vagy sosem tudhatja meg az ember-e titkot "háborúi" miatt. Ettől le csökkenhet a tudása az emberi fajnak, esetleg nem fejlődünk tovább.

Ezért a jobb fejlődés érdekében,meg kell ragadni ,minden lehetséges elméletet, össze fogni, és annak alapján rájönni minden problémánkra együtt közösen. Remélem hasznos volt, amit írtam ( ez az én véleményem nekem ezért hihető)

2011. okt. 2. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!