Miért hiszi sok ember azt, hogy vannak idegen civilizált lények?
Kedves kérdező
Szerinted minden mese. Mindent letagadsz de vagy egy bunkó paraszt vagy, vagy belül tényleg hiszed a létezésüket, csak itt tagadod, hogy egy logikus es okos embernek tünj. Pedig az lenne az okos, ha hinnél.
Üdvözlettel, Timoking
Az sem véletlen,hogy meg született az ember,és az sem véletlen,hogy ennyi faj képződött és az agy létre jött ( a tudás az intelligencia primitív fajtája ,már az is egy értelmes lény a maga módján) véletlen eset lenne? az élet?
És ennyi anyag van a földön,hogy képes életet adni más bolygónak? pl: mint az ember létre jött élő lény, a földnek alap anyagaiból,és a tudásunkkal," akár" ( át is költözhetnénk egy bolygóra,amit be is népesíthetnénk) esetleg valamiféle ősünk tette ezt? ,mikor nem találták meg a ("közös őst") ember és majom félék között? pl le is telepedhettek az űrből jövő lények,akik csak úgy épülhetnek be hozzánk ,ha meg várják,míg intelligensebbek leszünk, és utána érthetjük,meg az ő történetüket,esetleg a mienket.
Elég merész ötlet, de sok érdekes dolog történt a történelemben,ami ezt bizonyítja.
Az ember vagy tovább fejlődik, meg tudva a lehetséges múltját vagy sosem tudhatja meg az ember-e titkot "háborúi" miatt. Ettől le csökkenhet a tudása az emberi fajnak, esetleg nem fejlődünk tovább.
Ezért a jobb fejlődés érdekében,meg kell ragadni ,minden lehetséges elméletet, össze fogni, és annak alapján rájönni minden problémánkra együtt közösen. Remélem hasznos volt, amit írtam ( ez az én véleményem nekem ezért hihető)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!