Miért hiszi sok ember azt, hogy nincsenek idegen civilizált lények?
Szerintem tuti vannak...Annyi csillag van,milliárd x milliárd x milliárd....
Biztosan soknak vannak bolygói,kizártnak tartom,hogy ebbe a nagy mindenségbe csak mi,az ember tudnánk alkotni,gondolkodni...
"Ha amatőr csillagász lennél, akkor nem írnál akkora sületlenségeket, hogy kereskedelmi forgalomban nincsenek olyan műszerek amikkel egy naprendszerbe visszatérő, és áthaladó bolygót észlelni lehet, és hogy "sz@rt sem" lehet látni a holdból. -és szerinted kik fognak rá írni?Mennyire lesz szavahihető,akik bármit is állítanak?Ne kérdezd,próbáld!És majd meglátod!"
Próbáltam, és hidd el, hogy SIMÁN észlelhető lenne egy ilyen bolygó, de még a holdjai is, akár közepes teleszkópokkal is.
Pedig nem ilyen KERESKEDELMI FORGALOMBAN kapható, BÁRKI által megvásárolható teleszkóppal rendelkezem:
Ennyit a NASA álltal eltitkolt Nibiru bolygóról és arról hogy mennyi fogalmatok van a csillagászatról..
Azt mondod marhaság, hogy a NASA nem tudna eltitkolni, egy naprendszeren áthaladó bolygót, és szerinted se a holdból, se másból nem lehet látni sz@rt sem a teleszkópokkal.
Talán ne a Vaterán szerzett 10 000ft-os gagyikkal próbálkozz, és akkor menni fog a dolog!
11:55...
Nagyon érdekes dolgokat írsz,felcsigáztál..
Arról én is hallottam,hogy akik voltak a Holdon,nem mindent úgy láttak,mint ahogyan azt a nagyvilág tudja..Furcsa,szokatlan,emberi ésszel felfoghatatlan dolgokat észleltek ott.Hallottam már olyanokat is,hogy az idegeneknek van egy kisebb bázisuk a Holdnak azon a felén,amelyiket nem lehet látni a Földről..
Nem tudom,hogy igaz-e,vagy sem,és az is lehet,hogy azért "hiszek" az ilyenekben,mert hinni szeretnék.Valamint a nagy számok törvénye alapján kizárt,hogy egyedül legyünk..
De nagyon kíváncsi lennék azokra a dolgokra,amelyekről nem nagyon szeretnél beszélni,vagy egyáltalán nem..Ha gondolod írhatsz még ide,vagy esetleg e-mailt..
Ja,mindenkinek köszönöm a válaszát!!
Akkor összegzem, és ezzel le is zárom a vitát:
Szerinted létezik egy bolygó, aminek nyújtott pályája áthalad a naprendszeren, erről a Maják is tudtak már, sőt a NASA is tud róla, de csak ők, mert másoknak nincs hozzá eszközük hogy észleljék, mivel a kereskedelmi forgalomban lévő távcsövek egyike sem alkalmas arra, hogy egy ilyen NAPRENDSZEREN ÁTHALADÓ bolygót észleljen, sőt a holdat sem lehet normálisan megfigyelni velük, és te amatőr-csillagásznak vallod magad.
Ezek után én beszélek baromságokat, és gratulálsz. :DD
Nagy az Isten állatkertje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!