Ez a Gigantikus UFÓ felvétel eredeti?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=W0S5_WJf0Xk&feature=related
Melyik faj lehet ? Minek kell ekkora űrhajó ?
2011. ápr. 17. 01:10
11/31 anonim válasza:
Igen, mint ahogy isten is egy létező személy, vagy az h jézus valóban élt... Nem kéne mindent elhinni amit mondanak...
12/31 anonim válasza:
ez egy akkora kamu van kb 20 ember aki beveszi...te vagy az eggyik a "kiválasztott" :O ;):DDD
13/31 anonim válasza:
Ez teljesen marhaság!!!Nem mondták volna a neten vagy vmi?Egy ilyet nem lehet nem észrevenni.A műholdak be és kifelejövet is látták volna!
14/31 anonim válasza:
Kérdező ne tettesd magad ennyire hülye nem lehetsz! Vannak ufok tudom mert én már láttam 3 at is de ez nem ufo!
15/31 skarma válasza:
Az eleje még oké, de amikor jön a fénysugár a földre, az már kamu, ezért valszeg az egész videó kamu. Ráadásul túl nagy a cucc.
16/31 anonim válasza:
Ez csak Chuck Noriss lehetett!!!!! Elrabol és kibelez majd kitöm krumplifőzelékkel! HA KEDVES AZ ÉLETED MENEKÜLJ!!!!!!
19/31 anonim válasza:
Ez a Quarkamyda Bolygójáról jött. Csak nekik van ekkora űrhajójuk. És ez sztem a legkisebb volt. Azért voltak itt mert 2012-ben űrhajók jönnek a földre hogy elszállítság a kiválasztott embereket másik planétára a Quarkamyda bolygó közelében, hogy majd harmóniában élhessenek együtt az emberek és a Quarkamydaiak. Az űrhajóik már itt vannak a közelben csak mi nem látjuk őket mert láthatatlanok. Nem akarnak pánikot kelteni. Ezt az Amerikai kormány is tudja. Együttes erővel fogják segíteni az emberek átszállítását 2012-ben.
20/31 anonim válasza:
egyébként vannak ilyen nagy hajók, amik a föld lékörében így voltak láthatók, mivel a lékörben elférne ilyen gigantikus űrhajó... Érdekes felvétel de nem igazi szerintem.. Sajnos.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!