Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Igaz az hogy a növények...

Igaz az hogy a növények képesek a távoli bolygón élő növényekkel kommunikálni?

Figyelt kérdés
Egy természet ismertető filmbe láttam. Valami Devid Etemboró mondta persze nem ő fedezte fel hanem a tudósok.
2011. ápr. 3. 09:44
1 2
 11/17 treffhetes ***** válasza:
32%

a salátás sztori nekem erősen kamunak tűnik, mert mindegy hogy addig élt-e vagy nem, amit a repülőn a tányérodra pakolnak, az már semmiképp nem él, tehát már nem is kommunikál semmivel (hacsak nem zombisalátákról van szó, de akkor se kommunikálnak sokat, max. megeszik a többi, még élő salátát)

a növények közötti kommunikációról én is úgy hallottam, hogy létezik, de hogy másik bolygóra is "üzenjenek" azt kétlem. persze attól függ, hogy pontosan milyen természetű a kommunikáció, de bolygóközi (ami ezzel együtt "naprendszerközi" is, legalábbis eddigi ismereteink szerint) semmiképp sem tűnik valószínűnek

amennyire én tudom, nem is igazán kommunikáció (nem szándékos információcsere), inkább csak reakció a másik növényekben végbemenő folyamatokra (olyasmi, mintha az emberek nem beszélnének, csak ha valaki mondjuk fájdalmában felkiált, te is megijedsz feltételezve, hogy valami veszélyforrás van a közelben)

2011. ápr. 19. 23:22
 12/17 anonim válasza:
43%
Még nem értesültem róla, hogy távoli bolygókon teremnek növények.
2011. máj. 1. 00:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen igaz.
2011. aug. 7. 18:28
 14/17 404 ***** válasza:
73%
Igaz.
2011. aug. 7. 20:57
 15/17 anonim ***** válasza:
34%
Igen tudnak még párosodni is xD
2011. aug. 7. 22:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Rengeteg csodás eddig fel nem ismert tulajdonságuk van, de nem hiszem hogy idegen bolygók növényeivel tudnának, ha másért nem, a puszta távolság miatt.

Egyébként vesd fel az érző növény vagy kommunikáló gondolatot egy biológusnak, és beutal az elmegyógyintézetbe. A növényi érzékelés kísérletek pl az arankák "szaglása" számukra nem elfogadható kísérletek által van igazolva..

2011. aug. 8. 08:53
 17/17 anonim ***** válasza:

04-19 23:22

Relatív, hogy él-e.

Nincs sokkal másabb formában, nem száradt el és nem is vérzett el gondolom a torzsájánál.

2011. aug. 9. 03:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!