Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Egy csomó fura bogár van....

Egy csomó fura bogár van. Lehetséges, hogy részük földönkívüli és velünk kísérleteznek?

Figyelt kérdés
Elsősorban az intelligens bogarakra gondolok.
2011. márc. 31. 14:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy földönkívüli kérdező,mert nem érted mi a bogár és hogyan működik,és ezért puhatolózol és várod hogy az emberek válaszoljanak a kérdésedre.Most lebuktál E.T.,és hiába nézel csodálkozva a nagy gülü szemeiddel,bebuktad a küldetést,és most már az se segít rajtad ha hazatelefonálsz.
2011. márc. 31. 15:46
 12/24 anonim ***** válasza:

Jah, ott van például az agyrágó bogár.Az észrevétlenül be tud kerülni a szervezetedbe, meg van hozzá a kellő intelligenciája,ami táplálkozásának is köszönhető.Nyilván kísérleteket végez a szervezetedben, mi más célból kerülne oda?És hogy végül a koponyádban köt ki, az is intellektuális beállítottságát bizonyítja.Csak nehogy éhen haljon!

És igen, földönkívüli!A reptoidok küldték a földre fénypostán.

2011. márc. 31. 15:53
 13/24 anonim ***** válasza:
Persze. Én is tartok belőlük. Nekem ők írják a saját oprendszereket az itthoni gépekre.
2011. márc. 31. 16:34
 14/24 anonim ***** válasza:
70%
Sok hülye ezotéria mániás, már a levesbe is az ufókat látják...
2011. márc. 31. 16:35
 15/24 anonim ***** válasza:

előttem szóló: igazad van.

Nem tudom mi értelme a hangyák létezésének, DE AZT SEM, HOGY AZ EMBERNEK MI

2011. márc. 31. 16:48
 16/24 anonim ***** válasza:
Még ezen kívül: rengeteg furcsa állat is van.. A kigyó, a disznó, a kacsacsőrű, a zebra, az emu, és még sorolhatnám.. Mi is furcsák vagyunk emberek, mert kiemelkedünk az állaok közül, hogy gondolkodunk.. UFO-k vagyunk?? :)
2011. márc. 31. 17:08
 17/24 anonim ***** válasza:

De vártam már ezt a kérdést....

Amúgy meg a pókokkal mi a helyzet?

Főleg, hogy sokan félnek tőlük és nem egy póknak mérgük is van, illetve szövögetik a hálójukat...

2011. márc. 31. 21:14
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
A leggyanúsabb talán a légy!Ahogy dörzsöli a kezét...mintha készülne valamire.
2011. márc. 31. 21:32
 19/24 anonim ***** válasza:
És a titokzatos Medvedisznóemberrel mi a helyzet?:)
2011. márc. 31. 22:50
 20/24 anonim ***** válasza:
érdekes, ebben a korosztályban mindig akad 2 barátnő aki természet feletti erőket tulajdonít magának. Majd kinövik
2011. ápr. 1. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!