Mit szólnátok egy élő beszélgetéshez itt az UFO észlelésekben 404 és UFO kutatóval?
Össze kéne őket hozni ma estére vagy holnapra, úgy értem ők ketten beszélgetnének mi meg nézzük.
Ufo-kutató is beszélget idegen lényekkel mint 404, csak ő egy másik fajjal. 404 és UFO kutató sok mindenben nem értenek egyet de olyan is van amiben 100%ban egyet értenek. Mit szólnátok hozzá ha UFO kutatót és 404-et össze hívnánk egy élő beszélgetésre itt a gyk-en? Ketten beszélgetnének mi meg nézzük mi lesz a vége! Még sose szóltak egymáshoz mindig csak külön-külön válaszoltak. Jó lenne őket látni egymással beszélgetni nem gondoljátok? Vajon a végére barátok, vagy ellenségek lennének?
Nekem bejönne, de egy ufo kutató sem olyan kretén h szóba állna vele. Már meg ne haragudjon, nem lenézem, hanem azt mondom h teljesen más dolgot állítanak, csak bannolnák őket.
Az ufo kutatók kutatásai a tényeken alapozódnak, ezért nincs sok belőlük.
De ha kerítetek nekem egyet ide, akár hívhatnátok beszélgetőpartnerül egy raptoidot is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!