1/14 anonim válasza:
GO GO POWER RANGERS!
YOU MIGHTY MORPHIN POWER RANGERS!
2/14 Eruthalion válasza:
Már Petőfi is írt róla...
"Mit nekem te ZORDON Kárpátoknak fenyvesekkel vadregényes tája..."
3/14 anonim válasza:
vagy arról ami az oroszlánkirályban volt:D
4/14 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott nekem is az oroszlánkirályos de azt nem nevezném istennek viszont egy lebegő mindent tudó fejet egy üvegben azt lehet. (csak azért mert ők úgy emlegették hogy Zordon isten és az oroszlánt azt max a hiénák tisztelték így)
2011. márc. 29. 00:34
5/14 anonim válasza:
Zordon a jóságos isten, feladata megállítani Randag Oozet akik az űr sötétjéből érkezik...
Felmerül a kérdés hogy Ooze a reptoid hullám neve, vagy a reptoidok vezetője.
6/14 A kérdező kommentje:
és tudsz valami forrást linkelni vagy valami olvasnivalót? mert érdekel és még sohase hallottam ilyeneket.
2011. márc. 29. 01:09
7/14 A kérdező kommentje:
bazze rákerestem erre a szövegre és te egy Turbócsapat nevű filmből idézel! nagyon atom emberek vagytok bazze hergelitek itt a népet. szerintem mókás :P
2011. márc. 29. 01:12
8/14 anonim válasza:
"Zordon a jóságos isten, feladata megállítani Randag Oozet akik az űr sötétjéből érkezik...
Felmerül a kérdés hogy Ooze a reptoid hullám neve, vagy a reptoidok vezetője."
Aqrvaéletbe!
Most ez komoly?
9/14 anonim válasza:
Ez az alak a képen úgy néz ki mint a Gálvölgyi :DXD
10/14 anonim válasza:
te...most a Turbócsapatot a Power Rangersre érted? o.O bazz de sötét vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!