Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Kik a plejádok? El tudná...

Kik a plejádok? El tudná valaki mesélni a teljes elméletet?

Figyelt kérdés
Sokat haluk mostanában róluk, de elég szkeptikus vagyok ebben, pedig nyitott vagyok sok mindenre. El tudná valaki mesélni a teljes elméletet?
2011. márc. 22. 21:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%

Honnan jött ez az egész, ki volt az első "felfedező"?

Nemtudni, elnyelte a pszichiátria...

Az a kérdésem még mindig áll, hogy tud-e valaki egy olyan érdemleges bizonyítékot mutatni.

Az egész alapja az általad már látott youtube videó... Gyk. semmi más.

2011. márc. 23. 20:18
 12/12 anonim ***** válasza:
60%

Tényleg ez engem is érdekelne. A youtube videó nem értem miért bizonyíték? Például ez:

http://www.youtube.com/watch?v=yAmS669YSd0

Ebbeb mi a bizonyíték? Az, hogy szépeket mond vagy hogy nyájasan beszél? Tényleg mi a valószínűsége, hogy egy idegen faj majd a jútúbon keresztűl üzenget? Ha az egész emberiséghez akar szólni, akkor miért a hülyéket célozza meg? Miért nem sms-ben kommunikál? Vagy miért nem VHS kazin keresztűl üzenget? Nem gyanús egy kicsit?

2011. márc. 24. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!