Diator mikor indultok el a Földön kívüli utazásra?
Ha hold belseje üreges, arra akarok kilyukadni, hogy ott emberek élnek, és idegenek is, egy olyan környezetet létrehozva mint Noé bárkája, úgy hallottam, hogy a hold belsejében bázisok vannak, élet közösségek, amelyeket némely szempontból innen a földről irányítanak, de lehet hogy a holdról irányítják a földünket,,, sajnos ezt nem tudom pontosan... amiben biztos vagyok: Hogy a holdra folyamatosan mennek teleportálás útján innen a földről emberek, nyersanyag, élelmiszer, (hozzá tenném hogy ezek a dolgok nagyon titkosak,) azt is elakarom mondani, hogy a holdra olyan embereket is elvisznek ebbe az új életközösségbe , akiket elrabolnak , akaratuk ellenére viszik el ezeket az embereket...
A hold valójában színes, olyan képeket ismerünk amelyek szürkék, fekete fehér világot látunk az égbolton de ez valójában nem igaz,,,, a hold gazdag, nagyon gazdag, úgy gondolom olyan anyag is lehet a holdon ami itt a földön nincs!...
Azt is elakarom mondani hogy a holdunk már kivan sajátítva, érdekes dolgok folynak ott... Azt is elakarom mondani, hogy a hold felszínén elvileg hajók több százezrei található meg, ezek a hajók fényes korongok, és innen a földről nehéz kivenni őket...
Én sem értem ezeket a dolgokat teljesen, de nem értem mért nem hozzák nyilvánosságra...
Emberek ne vegyétek már be ezt a sok baromságot! Ezek az emberek semmit nem tudnak csak az agyszüleményük az egész.
ui.: Én hiszek a földönkívüliekben meg a természetfeletti dolgokba de ez nevetséges amit itt páran próbálnak beadni.
Utolsó, szerintem a természetfeletti dolgok nevetségesek!
Egyébként nem hinném, hogy élnének a Holdban.
Ha szupertitkos, akkor hogy tudtad meg Diator, ezeket a titkos információkat?
Szerintem is otthont adnak valakinek azok a járatok a Holdban, de tudod én nem intelligens lényekre gondoltam :D
Hanem bogarakra, baktériumokra, vírusokra stb...
Vagy óriás csótányokra.
Ilyenekre gondolok:
Csak 2-szer vastagabb bőr, meg 2-szer hosszabbak, meg hegyesebb fogak.
És nem lehet, hogy ilyen lények okozták azokat a járatokat?
(mert ha jól tudom azok a földalatti járatok olyanok mind egy vakondtúrás, olyan hogy mondjam, gömbölyűek, mind amit egy giliszta csinál.)
Egy helyen elkezdi fúrni, egy másik helyen meg kifúrja magát a földből. Szerintem ilyesmiről lehet szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!