Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A földönkívüliek mért bénítják...

A földönkívüliek mért bénítják le az áldozatokat? (lent a linkben is lehet látni)

2011. márc. 17. 23:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem néztem meg a videót még, de gondolom miről van benne szó. Sokan az alvásparalízist természetfeletti lénynek vagy ufónak tulajdonítják (mikor ébredés után pár percig teljesen le vagy bénulva nem bírsz mozogni és beszélni). Én már 2x átéltem életem során, de egyáltalán nem gondolom azt, hogy ufók keze volt a dologban :D sőt, minden 2. ember élete során legalább 1x átél alvásparalízist. 24L
2011. máj. 24. 17:07
 22/24 404 ***** válasza:
Azért hogy ne mozogjon és ne tudjon ellenállni. A nő lehet hogy igazat mondott de a fiú eltúlozta a történetet és rakott bele extrákat.
2011. máj. 25. 01:23
 23/24 anonim ***** válasza:

"Sokan az alvásparalízist természetfeletti lénynek vagy ufónak tulajdonítják"-Szerintem meg csak kifogást keresnek az emberek,pl nekem is volt "alvásparalízisem" csak az a furcsa hogy pont annyira tudtam megmozdulni,hogy ne lássam mi/ki van a hátam mögött,mert éreztem hogy van ott vmi/vki!+többen leírták már az "alvásparalízis" élményükkel kapcsolatban,hogy nem tudták kinyitni a szemüket,de érezték az erős fényt,meg hogy figyeli őket vmi/vki.Szóval lehet bármilyen hülye neveket adni ezeknek a jelenségeknek,de én nem hiszek az alvásparalízisben.

Azért bénítanak le bennünket mert túlságosan félünk tőlük,megvizsgálnak,de nem hszem hogy rosszat akarnak,akárhányszor berepültek valamelyik ország légvédelmébe mi egyből vadászgépeket küldtünk rájukrakétákat lőtünk rájuk,ha jól tom ők meg 1vadászgépet sem szedtek le,bár lehet mi erről amúgysem tudnánk.

23F

2011. máj. 25. 23:28
 24/24 anonim válasza:
szerintem a pityu épp hazajött ladával azt az volt
2011. jún. 24. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!