A földönkívüliek mért bénítják le az áldozatokat? (lent a linkben is lehet látni)
Figyelt kérdés
1 rész http://www.youtube.com/watch?v=exJXGh02pXI&feature=related
2 rész http://www.youtube.com/watch?v=AqPzyHj59-8&feature=related
2011. márc. 17. 23:53
11/24 A kérdező kommentje:
jajj hagyjuk már egyből drogoztak is mi?
2011. máj. 24. 11:41
12/24 A kérdező kommentje:
A nő ha jobban megnézed azért röhögte el magát mert büfögött egyet beszéd közben.
2011. máj. 24. 11:42
13/24 anonim válasza:
ha én is leiszom magam , akkor engem is letud bénítani még az autó fénye is!
14/24 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy drogoztak, azt sem mondtam, hogy egy szó sem igaz belőle, valami történhetett, ami ennek alapját képezte és utána elég jól kiszínezték a történetet (hogy külső hatásra-e azt nem tudom). Metakommunikációt tanulok többek között és nagyjából meg tudom ítélni, hogy ki hazudik és ki nem. Én nem állítottam azt, hogy nem történnek ilyen dolgok, mert történnek, velem is voltak már furcsa dolgok, én csak azt mondtam, hogy nem kell minden videót készpénznek venni, de persze mindenki maga dönti arról, hogy mit hisz el.
15/24 anonim válasza:
Szerintem igaz csak. Csak mivel e egy dokumentum film ezért megszínesítették hogy jobban átérezze a néző az áldozatok érzéseit. A háttér színezés nem jelenti az hogy hazudnak metakommunikációs barátom.
16/24 anonim válasza:
12:03 Tudod egyáltalán, hogy mit jelent az? :) Mert a háttér színezésnek semmi köze hozzá, azzal kapcsolatban annyit mondtam, hogy hatásvadász. Nem az alapján gondoltam azt, hogy hazudnak. Egyébként direkt azért van kint a nevem, hogy ha nekem írsz, akkor azon szólíts meg.
17/24 A kérdező kommentje:
Majd 404 meg UFO kutató este jön és válaszol :P
2011. máj. 24. 12:35
18/24 anonim válasza:
úristen komolyan mondom sírok!! mint ha ők valami világ hírű földönkívüli szakértők lennének és már a világon minden kézel fogható bízonyitékot letetek volna már az asztalra, kérdező szerintem kezeldesd magad!!
19/24 anonim válasza:
jah és Dien-nek teljesen igaza van!
20/24 A kérdező kommentje:
Ti kezeltessétek magatokat provokáló népség!
2011. máj. 24. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!