Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehet e összefüggés a Bermuda-...

Lehet e összefüggés a Bermuda-háromszög és az Ufók között?

Figyelt kérdés
Elűnések, rejtélyes megfejthetetlen dolgok...mi a magyarázat erre?!Talán köze van az Ufókhoz.Ha kicsit bővebben nézegeted a neten az ehhez hasonló jelenségeket egy közös hasonlóságot mindegyikben találsz.Mégpedig a vektor jel ami a Bermuda-háromszögben is megtalálható!ÉRDEKES
2011. márc. 17. 16:48
1 2
 11/15 M@x ***** válasza:
83%

Köszönöm potion, de szerintem te félreérted.

Az állítólagot azért tettem oda, mert ott látták először, nem azért, mert szerintem nem létezik. :)

2011. márc. 17. 17:48
 12/15 404 ***** válasza:
91%

A Bermuda-háromszöget a tudomány tenger alatti gáz kitöréssel és óriás metán buborékokkal akarja megmagyarázni hogy a hajók ezek miatt tűnnek el. Találnak roncsokat az óceánban és ráfogják hogy ezek a hajók bizony a Bermuda-háromszög áldozatai. Azt azonban még nem találták ki mivel magyarázzák a repülők eltűnését, hiszen a tengeralatti gázképződmények nevetséges magyarázata lenne az utasszállító és egyéb repülő gépek eltűnéséhez. Küldtek már át különleges alakulatokat oda hogy kiderítsék mi okozza az eltűnéseket és hova kerülnek az áldozatok, de a különleges alakulatok azóta sem jöttek még vissza. A rádió kapcsolat és az összes összeköttetés megszűnik. Akaratuk ellenére mindenkit elnyel. Nem egy olyan eset volt már hogy a hajó megmaradt, és a fedélzetről mindenki eltűnt. Repülők zuhantak le utasok nélkül mert az utasoknak egyszerűen nyoma veszett. Kérdés, hogy ha a fedélzet eltűnt, akkor a hajó és a repülő miért nem.

Ezek alapján szerintem a Bermuda-háromszög a földnek egy olyan pontja, mely egy másik dimenzióba visz. Az idegen lényeknek csak annyiból van köze hozzá, hogy nem ember alkotta, de nem is a természet. Valószínű, hogy azok az idegenek akik előttünk éltek a földön, ők készítették. Tehát egy nagyon régi dimenzió átjáró lehet, ami nem időutazást biztosít hanem dimenzió utazást. A kettőt ne keverjük össze. Szerintem akik eltűnnek benne, azok átjutnak egy másik dimenzióba, de a földön maradnak. Az hogy ebbe a másik dimenzióba mi található, egyáltalán életképes-e az ember számára az a közeg, azt nem lehet tudni. Elképzelhető hogy akik átjutnak azok meghalnak. Még senki nem tért vissza onnan. Nem biztos hogy adottak azok az életkörülmények melyek az emberi léthez szükségesek abban a dimenzióban, melyek itt ebben a dimenzióban találhatóak.

2011. márc. 17. 19:57
 13/15 anonim ***** válasza:
404 te milyen nemzetiségű vagy amúgy?
2011. márc. 17. 23:46
 14/15 Valaki Renáta ***** válasza:
Ugyanazon a részen a Föld másik oldala is érdekes lehet..
2011. júl. 25. 12:04
 15/15 anonim ***** válasza:

valóban érdekes mert egy ugyan ijen sőtt veszedelmesebb "bermuda-háromszög" található ott. a japánok ugyhívják hogy az ördög tengere.

egyébként a bermuda-háromszög-re a magyarázat a föld mágneses ereje.

szerintem

2012. máj. 7. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!