A vezérüket kísérték, védték hogy ne essen baja azért voltak ilyen sokan. A vezér mindig középen van a sorban, de a hajója ugyan olyan mint a többié ezért nem tudni pontosan melyik a vezér hajója. De mindig középen utazik valahol. Elölről és hátulról védik. Érdekes hogy oldalról nem veszik körül.
Amiket most láttál azok hányan voltak?
Általában három-négy hajóval szoktak lenni, csak a vezér kíséretekor vannak ilyen sokan. Egyébként nagyon ritka ha ide látogat egy vezér, három évente kb. egyszer fordul élő. Ha ilyet látsz búj el amíg elvonulnak mert ilyenkor olyan agresszívak mint a méhek amikor védik a méhkirálynőt.
2011. márc. 15. 23:09
12/21 anonim válasza:
Minek jön ide a vezérük és mért kell ennyire védeni?
2011. márc. 16. 00:49
13/21 A kérdező kommentje:
teljesen olyan volt a szitu mint a Robotzsaru 6 ban.
2011. márc. 16. 16:59
14/21 anonim válasza:
Én is láttam már ufót egyszer de az más fajta hajó volt. Nem sárgás piros hanem kék és fehér színeket adott. Meg az egy helyben állt 2 óra hosszat, míg egyszer csak elhúzta a csíkot de nem gyorsan, hanem szépen lassan elment. Nagyon féltem. Biztos te is féltél ismerem ezt az érzést. Amikor az ember saját szemével látja egy ufót, és rádöbben hogy mégis igaz.
2011. márc. 16. 17:25
15/21 anonim válasza:
Jó sok van a felvételen.
2011. márc. 16. 22:14
16/21 anonim válasza:
Kedveskéim, el kell hogy szomorítsalak titeket, mert ezek tényleg nem UFO-k, hanem mint ahogy előttem már mondták, repülő lampionok, vagy kívánságlámpások. Ilyet jómagam is engedtem már fel és pont így néz ki, mint a videón. Egy esküvő vagy bármilyen összejövetel alkalmából százával is röptethetik az ilyeneket, míg a nép besz@r, hogy UFO-t látott. Láttam már UFO-t, de ez nem az!
2011. márc. 18. 19:56
17/21 H.Jani válasza:
persze persze... nektek semmi se UFO értjük. De akkor mi a fenének vagytok itt azt tudnám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!