Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek arról hogy...

H.Jani kérdése:

Mi a véleményetek arról hogy nem rég meteoritokon talált földönkívüli életet a NASA?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 15. 16:10
1 2 3
 21/29 tetris ***** válasza:
A Nasa 2010. december 02-án tette meg hivatalosan a bejelentést. Honlapjukon fent van.
2011. márc. 15. 20:37
 22/29 anonim ***** válasza:

Tetris:

Én erről nem hallottam, sőt meg sem találtam.

Légyszíves linkeld be nekem.

2011. márc. 16. 08:32
 23/29 anonim ***** válasza:

Tetris: Amire te gondolsz, az teljesen más téma volt. Bár abba is megpróbálták belemagyarázni a földönkívülieket. Dec. 2-án a Mono-tóban talált arzénes mikrobákról beszéltek:

[link]

Kérdező: Nem a meteoritra mondta, hogy földi eredetű, ennyire ne nézzél már hülyének. :D Jobb forrást nem találtam hozzá, de itt nagyjából leírják a NASA álláspontját:

[link]

R. Hoover a NASA kutatója, de nem ismerik el az eredményeit különféle okokból (az utolsó pár bekezdés azokat sorolja).

Ettől még nem tartom kizártnak, hogy az űrből kerültek ide az első élőlények, végül is miért ne. Nem hiszek benne, hogy teljesen egyedül vagyunk az egész univerzumban. Csak ebben a konkrét esetben nincs bizonyítva, hogy azok ott nem földi eredetűek.

2011. márc. 16. 11:13
 24/29 anonim ***** válasza:
*"Nem a meteoritra mondtaM,..." bocsánat.
2011. márc. 16. 11:14
 25/29 M@x ***** válasza:
Az hogy találtak és, hogy ez jó.
2011. márc. 16. 16:10
 26/29 tetris ***** válasza:
Igazatok van, tévedtem. Tényleg az arzén alapú életról szólt a bejelentés, és nem a meteoritokról. Bocsánat.
2011. márc. 16. 16:30
 27/29 anonim ***** válasza:

ezt annak aki kételkedik a hír valódiságában: [link]

igaz ez sem hivatalos forrás, de sg.hu-n nem szoktak lenni álhírek...

2011. márc. 16. 17:16
 28/29 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Ez egy egész friss hír és NEM adott még róla ki semmit a NASA. Vagy elismerik vagy sem, ez a jövő zenéje.

Mellesleg még maga a felfedező sem állítja, hogy földönkívüli eredetű lenne, csak azt, hogy egy meteoritban találta...

2011. márc. 17. 09:04
 29/29 anonim ***** válasza:
Ezt a meteort most találták márciusba?
2011. márc. 18. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!