Mi a véleményetek arról hogy nem rég meteoritokon talált földönkívüli életet a NASA?
Tetris:
Én erről nem hallottam, sőt meg sem találtam.
Légyszíves linkeld be nekem.
Tetris: Amire te gondolsz, az teljesen más téma volt. Bár abba is megpróbálták belemagyarázni a földönkívülieket. Dec. 2-án a Mono-tóban talált arzénes mikrobákról beszéltek:
Kérdező: Nem a meteoritra mondta, hogy földi eredetű, ennyire ne nézzél már hülyének. :D Jobb forrást nem találtam hozzá, de itt nagyjából leírják a NASA álláspontját:
R. Hoover a NASA kutatója, de nem ismerik el az eredményeit különféle okokból (az utolsó pár bekezdés azokat sorolja).
Ettől még nem tartom kizártnak, hogy az űrből kerültek ide az első élőlények, végül is miért ne. Nem hiszek benne, hogy teljesen egyedül vagyunk az egész univerzumban. Csak ebben a konkrét esetben nincs bizonyítva, hogy azok ott nem földi eredetűek.
ezt annak aki kételkedik a hír valódiságában: [link]
igaz ez sem hivatalos forrás, de sg.hu-n nem szoktak lenni álhírek...
Utolsó:
Ez egy egész friss hír és NEM adott még róla ki semmit a NASA. Vagy elismerik vagy sem, ez a jövő zenéje.
Mellesleg még maga a felfedező sem állítja, hogy földönkívüli eredetű lenne, csak azt, hogy egy meteoritban találta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!