Mi a véleményetek arról hogy nem rég meteoritokon talált földönkívüli életet a NASA?
Ugyan, hagyjuk már ezt hogy a NASA hivatalos oldalán vannak csak igaz hírek. Igazából ilyen téren nem lehet hinni szinte semmiben. Azt közölnek amit épp akarnak. Az internet nem egy biztonságos információforrás.
Csillagvizsgáló
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én nem hiszek az idegen lényekben hanem tudom hogy vannak. Azért mert ha én élek itt akkor más mért ne élhetne máshol. Másik. Mért lehetetlen hogy a NASA és az egész kormány hazudik? Mért mi a bizonyíték rá hogy nem hazudnak amikor semmit nem mutatnak meg mindig csak titkolóznak és össze-vissza beszélnek. pl 1983-ban bejelentették a planet X létezését ma meg már tagadják. A hülye is látja hogy össze-vissza süketelnek mért kell a kormányokat ennyire foggal-körömmel védeni mint ha szentek lennének? Loptak, csaltak és hazudtak mióta világ a világ erre rengeteg példa is van, és ez ma sincs másképp most is csalnak és nem is lesz soha másképp! A sok birka manipulált ember meg esedezve követi a kormányok paracsolatait. Állítom mint ha az emberek be lennének programozva, olyan félelmetesen bíznak a kormányokban pedig már hányszor átverte őket és még ezek után is kinyalják a hátsófelüket. Eszméletlen.
Azt észrevettem ha azt mondja a kormány a kékre hogy piros akkor az tuti piros nincs mese mondjon bárki bármit!
Az a baj, hogy rettentő buta vagy.
A kormányoknak tök jó az, ha agyamentek űrlényekről fantáziálnak, mert akkor nagyon könnyű elrejteni a valódi titkos fejlesztéseket / eredményeket.
Pl. a hidegháború alatt a titkos lopakodó és kémrepülőteszteket nagyon nehéz lett volna elrejteni. És valakinek támadt egy abszurd - ám mégis zseniális ötlete - hintsük el a bugyuta népben, hogy űrlények, adjunk pár ezer dollárt low-cost űrlényes földetmegtámadós leigázós filmkészítésre és máris mindenki UFO-t fog látni nem titkos kémrepülőt. És lám, bejött, olyan jól, hogy 50 éve szopja a buta nép az űrlényes történetet jobbnál jobb összeesküvés-elméletek gyártva (amin hangosan röhögnek minden kormányügynökségnél) és mindenhol halálos nyugalommal mehetnek a titkos katonai fejlesztések, mert kutya se törődik velük csak a plejádokkal...
Kedves utolsó!
Van egy olyan mondás, hogy amit két ember tud, az már nem titok. Szerintem, ha a kormányok állnának az Ufó-téma mögött, az már régesrég kitudódott volna. Egy ilyen dolgot nem lehet ennyi ideig titokban tartani.
Még ha titok is lenne, hány száz kormányzati ember szerezhetett róla már tudomást! Elég, ha csak néhánynak eljár a szája.
Ha a kormányok állnának a téma mögött, már régesrég kiderült volna minden.
Egyébként mi a csudát kéne abban eltitkolni, hogy a meteoritok tartalmaznak nyomokban fellelhető mikroorganizmusokat? Mi értelme lenne ezt eltitkolni?
Oké, koncentráljunk a témára:
Mutatsd a HIVATALOS FORRÁSÁT annak, hogy a NASA bejelentette a földön kívüli élet nyomait - akár csak meteoritokban.
Az atv.hu és hasonló kaliberű linkek nem érdekelnek, csak HIVATALOS NASA bejelentés.
Ja, hogy ilyen nincs? Akkor miféle témáról szeretnél beszélgetni? ....
"Mit szólsz ahhoz amit kérdeztem és kész."
Azt, hogy kamu a hír. Semmit sem ismert el a NASA földönkívüli baktériumként.
Így boldog vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!